Libnet.ro
UNICEF

16:30

Medicii au confirmat Boala de care sufera Mihai Bendeac e incurabila! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

B1 B1,
Medicii au confirmat Boala de care sufera Mihai Bendeac e incurabila! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

Mihai Bendeac a povestit despre problemele pe care le are si a marturisit se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri. continuă pe B1

Panica totala in showbiz: S-a prabusit si a cazut in genunchi! Da, e vorba de celebrul Mihai Bendeac de la X-Factor...

Mihai Bendeac se gandeste serios sa renunte la burlacie. Actorul este hotarat sa-si gaseasca o iubita, dupa cum chiar el a marturisit.

TE IUBESC DE LA TESTUL DE SARCINA! Mihai Bendeac si-a pus fanii pe jar: MARTURISIRI FARA PERDEA, facute pentru prima data!

Mihai Bendeac si-a surprins fanii cu un mesaj emotionant pentru fratele lui, Andrei, in ziua in care acesta a implinit 18 ani. ANDREEA TONCIU, iN EXTAZ! TOTI AU VAZUT CUM A FACUT-O! GALERIE FOTO) Sa.

Informatii socante au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica Jr. si Mihai Bendeac au recunoscut totul!

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. Asta dupa ce a avut grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor veniti la X-Factor.

Gata, S-A AFLAT TOTUL: Relatia dintre Mihai Bendeac si castigatoarea X-Factor, Bella Santiago, a iesit la iveala!

Mihai Bendeac a publicat o fotografie alaturi de Bella Santiago, castigatoarea X Factor 2018, iar reactia fanilor nu a intarziat sa apara.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )