Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cele mai cool coafuri de la New York Fashion Week

ADPM ADPM,
Cele mai cool coafuri de la New York Fashion Week

Trendurile in materie de hairstyling au demonstrat ca un look simplu nu inseamna ca este plictisitor. Din contra, in acest sezon, marii designeri mizeaza pe frumusetea naturala. Au ales coafuri cat mai putin finisate, iar look-ul I woke up like this este preferatul tuturor. continuă pe ADPM

Cele mai tari genti de la New York Fashion Week

New Yorkul este orasul care da startul celor mai noi trenduri in materie de moda. De cateva zie strazile Marelui Mar au fost luat cu asalt de vedete, fotografi, designeri si modele pentru ca a avut loc New York Fashion Week.

WOW! Cei mai frumosi pantofi de la New York Fashion Week!

Doamnelor, domnisoarelor, saptamna modei de la New York, unde s-au prezentat colectiile pentru sezonul primavara-vara 2019, se apropie de final, iar noi am ales cele mai cool perechi de pantofi, sandale si botine pe care sa le purtam anul viitor.

Si cainii au prezentat haute couture la New York Fashion Week

In lumea mea, oamenii sunt accesoriile! a declarat designer-ul Anthony Rubio despre colectia sa prezentata la New York Fashion Week. Fiecare model a intrat pe podium in compania celui mai bun prieten al omului, un caine.

Fashionistele de la New York Fashion Week. Cum s-au imbracat pe ploaie si frig!

Fashion week-urile de la New York, Paris si Milano nu reprezinta doar locul unde marii designeri isi prezinta colectiile pentru sezonul urmator. Vedetele, personalitatile si influencerii profita de aceste momente ca sa isi etaleze cele mai indraznete si fashion tinute.

Tendintele in machiaj de la New York Fashion Week

Luna septembrie nu inseamna doar ca s-a terminat vara si ca ne asteapta zile ploioase si reci. Septembrie este luna in care se lanseaza cele mai noi trenduri in materie de moda, iar machiajul ocupa un loc foarte important in rutina noastra zilnica. Iata mai jos cele mai noi tendinte din machiaj luate direct de pe podiumurile din New York.

Fiica Madonnei, pe podium la New York Fashion Week

Fiica Madonnei, Lourdes Leon si-a facut debutul pe catwalk la New York Fashion Week.

Vedetele din primul rand de la New York Fashion Week

La prezentarile de moda de la New York Fashion Week au asistat, in primul rand, si vedete cunoscute din lumea actoriei sau a muzicii. Iata despre cine este vorba! .

Un model cu sindrom Down a uimit la New York Fashion Week: Vreau sa arat lumii ca nu exista bariere FOTO

Marian Avila este o tanara din Spania in varsta de 21 de ani care, desi sufera de sindromul Down, si-a dorit dintotdeauna sa defileze la New York Fashion Week, vis pe care si l-a indeplinit sambata trecuta, cand a fost prezentata ca model al designerului Talisha White la show-ul de moda al acesteia.

Cele mai cool 15 trenduri in manichiura in acest sezon

Zilele insorite de dimineata pana seara sunt tot mai putine, iar manichiura in culori vesele si neon nu se mai potriveste cu vremea rece si ploioasa de toamna. E momentul sa alegem lacurile de unghii in nuante inchise, aplicatiile grafice si bulinele.

New York devine cel mai atractiv centru financiar mondial

New York-ul a depasit Londra ca cel mai atractiv centru financiar din lume, in urma deciziei Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana, care determina transferul locurilor de munca din City in alte orase europene, pentru a pastra accesul pe piata unica, potrivit unui sondaj citat de CNBC.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )