Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai interesante bijuterii prezentate la New York Fashion Week

ADPM ADPM,
Cele mai interesante bijuterii prezentate la New York Fashion Week

In cadrul prezentarile de la New York Fashion Week, marile case de moda au accesorizat creatiile vestimentare cu bijuterii care mai de care mai interesante, bijuterii care completeaza perfect viziunea lor stilistica. Iata doar cateva dintre cele mai interesante exemple. continuă pe ADPM

Ce a patit Calvin Klein? Noua colectie este mai avangardista ca niciodata!

Noua colectie Calvin Klein, prezentata la New York Fashion Week, a uimit pe toata lumea prin abodarea avangardista. Iata cum arata creatiile vestimentare prezentate de catwalk.

Ahmad Khan Rahimi, autorul atentatului terorist de la New York din 2016, condamnat la inchisoare pe viata

Ahmad Khan Rahimi, barbatul care a detonat bombe artizanale in New York si New Jersey in 2016, a fost condamnat la inchisoare pe viata, potrivit news. ro. Barbatul a ranit 30 de persoane atunci cand a detonat o bomba in Manhattan.

Jurnalist New York Times: Bagajul de trucuri al Monicai Niculescu a fost bogat ca sa o scoata pe Sarapova

Ben Rothenberg, jurnalist specializat pe tenis la New York Times, a fost fascinat de jocul Monicai Niculescu din meciul castigat in fata Mariei Sarapova, la Doha. Bagajul de trucuri al Monicai Niculescu a fost bogat ca sa o scoata pe Maria Sarapova in turul I la Doha, a scris Rothenberg, pe Twitter.

The New York Times a ajuns la peste 60% din venituri din abonamente

In vremuri dificile pentru jurnalismul de calitate, The New York Times continua sa inregistreze cresteri semnificative ale numarului de abonati. Publicatia a anuntat ca al patrulea trimestrul al anului 2017 i-a adus 157. 000 de abonati, insemnand.

Orasul din Romania cu cele mai scumpe chirii

Capitala a fost, in 2017, cea mai activa din punct de vedere imobiliar din Romania si cu cele mai scumpe chirii, dar in Cluj-Napoca s-a inregistrat cel mai mare pret mediu de vanzare pe metrul patrat. Cele.

Utile:Respiratia urat mirositoare - cum scapi definitiv de ea; Cele mai bune plante pentru probleme respiratorii; 7 alimente care combat infertilitatea feminina

Uimitoarele beneficii ale telinei. Buna in diete. Telina are foarte putine calorii, atat de putine incat este denumita un aliment non-caloric, precum. Ce boala ar putea ascunde tusea uscata. Tusesti de mai bine de trei saptamani? Ar trebui sa mergi de urgenta la un control medical. In cele mai.

Jocurile Olimpice de Iarna 2018. Cele mai spectaculoase faze de la PyeongChang, ziua 3 - VIDEO

JO2018 PyeongChang - Jocurile Olimpice de Iarna 2018. Eurosport ofera fanilor sporturilor de iarna cele mai haioase sau spectaculoase momente de la Jocurile Olimpice de iarna. Urmariti mai jos rubrica ZAP din zi.

Cele mai periculoase alimente pentru stomac

Atunci cand iti alegi meniul, de cele mai multe ori te lasi ghidat de pofte, de miros, de combinatii savuroase fara a te gandi prea mult daca acestea sunt bune si pentru stomacul tau, daca se pot digera in totalitate sau daca iti aduc substante nutritive de calitate.

Utile:Ce dieta sa urmezi in functie de grupa sangvina;10 semne ca ai tensiune mica si ce tratament sa aplici;Cele mai bune plante pentru probleme respiratorii

10 semne ca ai tensiune mica si ce tratament sa aplici. Tensiunea mica este cunoscuta si sub denumirea de hipotensiune si se traduce printr-o tensiune arteriala care este in mod constant sub valoarea de 90/60. Cele mai bune plante pentru probleme respiratorii. Sistemul respirator este un vehicul care transporta oxigen in intreg organismul. Din nefericire, acesta poate fi si punctul de intrare pentru microbi si substantele iritante.

VIDEO Peisaje ravasitoare pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din lume, afectat de cutremure si taifunuri

Unul dintre cele mai periculoase drumuri din lume strabate Insula Taiwan si are mai bine de 50 de ani de cand a fost dat in folosinta.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )