Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cele mai scumpe case in care locuiesc marile vedete

ADPM ADPM,
Cele mai scumpe case in care locuiesc marile vedete

Marile vedete de la Hollywood locuiesc in case extrem de scumpe, ce valoreaza zeci de milioane de dolari. Iata cum arata proprietatile din Los Angeles si New York. continuă pe ADPM

Cele mai eficiente alimente care ajuta la curatarea ficatului de toxine

Atunci cand mancam in exces sau chiar in cantitati moderate alimente procesate sau prajite, iar in acelasi timp suntem expusi la poluare si la stres, ficatul nostru este in.

Cele mai frumoase cascade din Romania. Test de cultura generala despre caderile spectaculoase de apa din Muntii Carpati

Cascadele sunt printre cele mai frumoase minuni din muntii Romaniei. Caderile naturale de apa sunt printre cele mai interesante atractii pentru turistii care frecventeaza traseele din Carpati.

ANAF a publicat lista marilor datornici la bugetul de stat: 500 firme au restante de 13,4 miliarde de lei. Companiile de stat au cele mai mari datorii

La putin timp dupa ce premierul Tudose a spus ca va cere deschiderea unor dosare penale pentru firmele care nu-si platesc datoriile catre stat, ANAF a publicat lista primilor 500 mari datornici. Cele mai mari datorii le au companiile de stat care au cumulat in timp restante de sute de milioane de lei, ba chiar si miliarde.

Cele mai periculoase diete

Masura zero nu este pentru toata lumea, iar promovarea femeii slabe cu forme delicate a scos la suprafata cele mai ciudate diete la care au apelat oamenii pentru a scapa de surplusul de kilograme.

Gruparea ISIS a piratat unul dintre cele mai populare posturi de radio din Suedia si a transmis un cantec de recrutare timp de 30 de minute

Gruparea terorista ISIS a piratat un post de radio din Suedia si a transmis un cantec de recrutare timp de 30 de minute. Ascultatorii postului de radioMix Megapol, unul dintre cele mai populare din.

Donald Trump trimite cele mai mari portavioane ale marinei spre Coreea de Nord

Donald Trump a trimis trei dintre cele mai mari portavioane ale Marinei americane, in vestul Oceanului Pacific, pentru prima data in ultimii zece ani. Navele vor participa la exercitii militare in .

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cele mai pacatoase pleonasme

Ana Iorga a vorbit in rubrica Pe cuvant despre cele mai pacatoase pleonasme. N-o sa mai vorbim despre erorile clasice: Avansati inainte, Coboara.

MESAJE DE SF. MIHAIL SI GAVRIL. Cele mai frumoase urari si sms-uri

Mesaje de La multi ani pentru Sf. Mihail si Gavril. Cele mai frumoase urari si sms-uri pentru Mihai si Gabriel. Aproximativ 1,3 milioane de romani isi.

Sarmizegetusa Regia, Rosia Montana si Costesti vor fi scanate cu tehnologie de ultima generatie. Detaliile proiectului din cele mai misterioase locuri antice

Marile cetati dacice din Muntii Orastiei si situl arheologic de la Rosia Montana vor fi scanate aerian cu tehnologie de ultima generatie. Institutul National al Patrimoniului a publicat detaliile proiectului.

Ce alimente nu trebuie sa consumam pe stomacul gol. Cafeaua si bananele sunt cele mai periculoase pentru organism

Specialistii sustin ca micul dejun este foarte important, insa trebuie sa tinem cont de ce alimente alegem sa consumam. Din pacate unele produse pe care le alegem tot timpul ne pot face mai mult rau decat bine.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2673 seconds )