Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cele mai spectaculoase aparitii pe covorul rosu la Grammy

ADPM ADPM,
Cele mai spectaculoase aparitii pe covorul rosu la Grammy

Artisti renumiti din industria muzicii au participat la editia din acest an a Premiilor Grammy. Iata cum au ales sa isi faca aparitia pe covorul rosu al ceremoniei ce a avut loc in New York. continuă pe ADPM

Cinci dintre cele mai spectaculoase biserici ale lumii. Lacasul care adaposteste moastele magilor de la Rasarit

Bisericile nu sunt doar un loc de inchinaciune, de intalnire cu divinitatea, ci si adevarate opere de arta, edificii ridicate dupa planuri arhitecturale impresionante si inovatoare.

ALERTA maxima! VIRUSUL folosit de hackeri pentru a afla CELE MAI INTIME secrete

Hackerii au creat un nou virus cu ajutorul caruia pot controla camerele de supraveghere. in acest mod atacatorii cibernetici pot sa puna mana pe cele mai importante secrete ale noastre. Virusul.

De ce a desfiintat CCR a doua lege a Justitiei. Cele mai importante articole care au picat la Curte

Cele mai importante prevederi din Legea privind statutul magistratilor au fost declarate neconstitutionale de CCR. Adevarul va prezinta, pe puncte, articolele esentiale care au picat la Curte. Statutul magistratilor este a doua lege a Justitiei dezbatuta de CCR. Prima - privind organziarea judicara - a fost declarata in mare parte constiutionala, iar a treia - statutul CSM- urmeaza sa fie dezbatuta pe 13 februarie.

Laptopuri eMAG. Cele mai mari reduceri: Top 3 oferte

Laptopuri eMAG. Magazinul online pune la bataie astazi numeroase reduceri la laptopuri din toate categoriile de pret si clasa. Astfel, mai jos, aflati care sunt cele mai bune trei afaceri pe care le puteti face.

Controversa la Oscar 2018: regizorul filmului cu cele mai multe nominalizari, acuzat de plagiat dupa lucrarea unui laureat Pulitzer

O prima controversa umbreste gala premiilor Oscar 2018, dupa ce Guillermo del Toro, regizorul filmului cu cele mai multe nominalizari, The Shape of Water, este acuzat ca a plagiat scenariul dupa o opera semnata de un castigator al prestigiosului premiu Pulitzer.

Cat de bune sunt portocalele, cele mai bogate fructe in vitamina C. De ce sunt interzise reumaticilor, ce contine coaja

Cele mai populare citrice, portocalele sunt o sursa bogata de potasiu, magneziu, acid folic, fibre si vitamine din complexul B, adica tot ce este necesar pentru ca organismul sa aiba energie. Cu toate acestea, exista cateva categorii de persoane care trebuie sa le evite.

Investitii de 25 miliarde de euro la nivel european in startup-urile din tehnologie, in 2017. Cele mai atractive domenii GRAFIC

Startup-urile europene din tehnologie au primit, anul trecut, investitii de peste 25 miliarde de euro, in peste 3. 400 de tranzactii, arata datele unui raport realizat de Tech. eu. Marea Britanie ramane pe primul loc in topul tarilor cu cele mai mari finantari acordate firmelor mici aflate la inceput de drum. Iata care au fost domeniile care au atras cei mai multi bani.

Unul dintre cele mai importante ONG-uri dedicate copiilor cu autism isi anunta inchiderea din cauza modificarilor fiscale

Modificarile fiscale care se anunta fac mult mai grea existenta ONG-urilor, carora le va fi mult mai greu sa obtina acea donatie de 2% din impozitul pe venit. Asociatia Micul Print din Bistrita-Nasaud, unul dintre cele mai importante ONG-uri din tara care sprijina copiii cu autism, isi anunta inchiderea tocmai din cauza acestor modificari.

Asa arata un BORDEL! IMAGINI din locul in care MII de oameni isi traiesc CELE MAI ASCUNSE fantezii AMOROASE! (FOTO)

Unul dintre cele mai frecventate bordeluri se afla in Las Vegas. in acest oras, totul este permis, milioane de oameni din intreaga lume vizitand centrul jocurilor de noroc al intregii.

Jocurile Olimpice de la PyeongChang, cele mai mari din istorie

Competitia olimpica din acest an gazduita de districtul sud-coreean PyeongChang vor fi cele mai mari din istoria Jocurilor Olimpice de iarna.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )