Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai tari rooftop-uri din New York

ADPM ADPM,
Cele mai tari rooftop-uri din New York

Daca planuiti ca vara asta sa va petreceti concediul in orasul luminilor, nu puteti rata ocazia sa savurati niste cocktailuri intr-unul dintre rooftop-urile din New York. Privelistea si atmosfera sunt de-a dreptul fabuloase. continuă pe ADPM

FOTO Cum reusesc cele mai tari companii feroviare europene sa atraga calatori - Viteza, covor rosu, snitele, relaxare

In timp ce la noi trenurile au o imagine foarte proasta, fiind lente, neconfortabile si insuficiente, in Europa de Vest si Centrala multe companii au reusit sa atraga tot mai multi pasageri, aratand ca trenurile pot fi, nu doar rapide si curate, ci si amuzante. in Italia li se pune covorul rosu calatorilor business, la vagoanele restaurant din Cehia poti manca snitel sau gulas, alaturi de o bere buna, iar in Germania in unele trenuri exista personal care se asigura ca nu se vor plictisi copiii. Un raport arata care sunt cele mai de succes companii feroviare europene, dar si ce au facut pentru a dovedi ca trenurile nu s-au blocat undeva in trecut.

Care sunt CELE MAI MARI pensii din Romania si CINE le incaseaza

Cea mai mare pensie civila din Romania este in valoare de 56. 800 de lei brut lunar si este incasata de un magistrat. A doua cea mai mare pensie din tara noastra e in valoare de 39. 144 lei brut si este .

Weinstein nu depune marturie si este pus sub acuzare de un juriu din New York. Producatorul poate fi condamnat la 25 de ani de nchisoare

Harvey Weinstein a ales sa nu depuna marturie unui juriu convocat de Procuratura din Manhattan, iar trei capete de acuzare au fost emise pe numele lui. Daca este gasit vinovat, producatorul poate fi condamnat la 25 de ani de inchisoare, relateaza News. ro.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Bani de buzunar

Bula ii spune tatalui sau: Tata am doua intrebari! Prima: Pot sa primesc mai multi bani de buzunar? Iar a doua: De ce nu? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Soacra la coasa

Un ardelean merge cu soacra-sa la coasa. Ajung pe camp si la un moment dat incepe sa ploua si sa fulgere. Primul fulger cade langa ei. - No. Mai fulgera odata intre ei. - No, no. Fulgera inca.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Aparatul de taxat

Un oltean coboara o panta intr-un taxi, masina avand o viteza destul de mare. Deodata, soferul exclama: - Suntem pierduti! - De ce? intreaba olteanul. - Nu mai functioneaza franele si nu pot.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Fosta sotie

Sotia lui Bula incepuse sa se ingrase atat de rau incat acesta nu a mai rezistat si i-a spus: B: - incepi sa semeni cu fosta mea sotie. Sotia: - Dar tu nu ai mai fost casatorit inainte de.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: in prapastie

- Mama, mama, de ce impingem masina in prapastie? - Taci din gura, altfel se trezeste tata.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: La rude

Aflat la o ruda in Bucuresti, un oltean iese dimineata pe balcon sa-si scuture rogojina. Din neatentie, se apleaca prea mult si cade. Speriati, trecatorii se aduna in jurul lui. - Ce s-a intamplat?.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Doua vaci

Doua vaci stateau intr-un copac si crosetau apa folosind 2 caramizi. La un moment dat, una dintre ele o intreaba pe cealalta: - Cat e ceasul, ma? Cealalta scoate termometrul din caciula si.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )