Libnet.ro
UNICEF

16:01

Clama de par in forma de banana, din nou la moda!

ADPM ADPM,
Clama de par in forma de banana, din nou la moda!

Mai tineti minte clama de par inalta, in forma de banana, in voga in anii 90? Acest accesoriu este acum din nou la moda dupa ce designerul Alexander Wang a lansat un nou model cu care a prins parul manechinelor din recenta lui prezentare de moda de la New York. continuă pe ADPM

Wall Street a inchis din nou in scadere puternica; Dow Jones a inregistrat a doua cea mai mare scadere intr-o singura zi din istoria sa

Bursa de pe Wall Street a inchis din nou in scadere, joi, iar indicele Dow Jones a inregistrat a doua cea mai mare scadere din istoria sa, de 4,2%, in timp ce randamentele obligatiunilor au crescut, relateaza MarketWatch.

Gripa a LOVIT din nou in Capitala! Doua SPITALE au intrat in CARANTINA

O femeie din capitala, in varsta de 78 de ani, a fost rapusa de gripa, potrivit Institutului National de Sanatate Publica. Batrana era contaminata cu virus gripal tip A, in curs de subtipare,.

Bursa de la New York s-a prabusit din nou, bursele din Asia deschid in scadere. Ce spun analistii

Bursa din New York s-a prabusit dramatic, joi, pentru a doua oara in ultima saptamana. Indicele de reper al bursei, Dow Jones, a incheiat sedinta de tranzactionare cu o pierdere de 4,15 la suta. Si indicii.

Cuplurile din Romania, cele mai dornice sa puna banii la comun

Mai mult de jumatate dintre europenii care declara ca sunt fericiti in relatia lor de cuplu 55%) isi pun si finantele la comun, comparativ cu 76% dintre cuplurile din Romania, potrivit studiului ING International Survey - Economii 2018.

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )