Libnet.ro
UNICEF

18:30

Grammy 2018. Cine sunt principalii castigatori (FOTO)

B1 B1,
Grammy 2018. Cine sunt principalii castigatori (FOTO)

Decernare celor mai asteptate premii ale momentului a avut loc duminica seara la New York. Bruno Mars si muzica RB s-au impus in fata reprezentantilor muzicii rap, Kendrick Lamar si Jay-Z, reusind. continuă pe B1

Grammy 2018. Cine sunt principalii castigatori (FOTO)

Decernare celor mai asteptate premii ale momentului a avut loc duminica seara la New York. Bruno Mars si muzica RB s-au impus in fata reprezentantilor muzicii rap, Kendrick Lamar si Jay-Z, reusind.

De ce vor purta artistii trandafirii albi la premiile Grammy 2018

La Premiile Grammy 2018 multi dintre artistii invitati isi vor face aparitia tinand in mana sau avand prinsi de haine trandafiri albi. Iata de ce s-a decis sa se intample astfel! .

Lista nominalizarilor la Premiile Grammy 2018

Premiile Grammy, cele mai importante trofee din industria muzicii, vor fi acordate duminica seara, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc in New York. Iata lista completa a nominalizatilor.

Cel mai emotionant moment la Grammy 2018: Kesha a izbucnit in plans cantand o piesa despre abuzul sexual indurat VIDEO

Cel mai emotionant moment al galei Grammy 2018 a fost oferit de cantareata Kesha 30 de ani) care a interpretat melodia Praying inspirata din propria sa experinta de abuz sexual.

Hillary Clinton, alaturi de mai multe vedete, l-a ironizat pe Donald Trump la Grammy 2018. Fiul presedintelui a raspuns cu o ironie usturatoare VIDEO

Hillary Clinton a avut o aparitie surpriza la gala Grammy 2018, unde l-a ironizat pe Donald Trump, dand auditii pentru lectura cartii Fire and Fury: Inside the Trump White House, scrisa de Michael Wolff. Gestul democratei a atras o ironie usturatoare din partea fiului presedintelui Statelor Unite.

Premiile GRAMMY 2018: S-a aflat cine este marele castigator. Gestul lui Jay-Z dupa ce nu a primit niciun premiu (VIDEO)

Cea de-a 60-a editiie a Premiilor Grammy a avut loc duminica seara la New York. Principalul premiu a fost castigat de starul RB Bruno Mars, care le-a refuzat astfel rapperilor Kendrick Lamar si Jay-Z.

Gala Premiilor Grammy 2018, sub semnul MeToo si al omagierii victimelor atacurilor armate la evenimente muzicale

Lady Gaga, U2, Cardi B, Pink, Miley Cyrus, Sting, Elton John si Sam Smith sunt doar cativa dintre artistii asteptati sa urce pe scena in cadrul celei de-a 60-a editii a Premiilor Grammy de duminica noapte, insa, ca si in cazul celorlalte ceremonii de anul acesta, trofeele si amuzamentul nu vor fi singurele preocupari ale artistilor.

Gala Premiilor Grammy 2018, sub semnul MeToo si al omagierii victimelor atacurilor armate la evenimente muzicale

Lady Gaga, U2, Cardi B, Pink, Miley Cyrus, Sting, Elton John si Sam Smith sunt doar cativa dintre artistii asteptati sa urce pe scena in cadrul celei de-a 60-a editii a Premiilor Grammy de duminica noapte, insa, ca si in cazul celorlalte ceremonii de anul acesta, trofeele si amuzamentul nu vor fi singurele preocupari ale artistilor. Momente controversate la editiile precedente: discursuri, rochii provocatoare si interventii neasteptate.

GRAMMY 2018: Lista castigatorilor

Bruno Mars si muzica RB s-au impus in fata reprezentantilor muzicii rap, Kendrick Lamar si Jay-Z, reusind sa castige premiile la principalele categorii ale celei de-a 60-a editii Grammy.

VIDEO Premiile Grammy 2018 - Bruno Mars, marele castigator al galei. Artistul si-a adjudecat cele mai importante premii

Cantaretul Bruno Mars a castigat sapte trofee la cea de-a 60-a editie a galei premiilor Grammy, inclusiv la categoriile cel mai bun album al anului, cel mai bun cantec al anului si inregistrarea anului, relateaza News. ro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )