Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kit Harington a fost dat afara dintr-un bar dupa ce s-a imbatat si a intrat in conflict cu clientii VIDEO

Adevărul Adevărul,
Kit Harington a fost dat afara dintr-un bar dupa ce s-a imbatat si a intrat in conflict cu clientii VIDEO

Actorul britanic Kit Harington 31 de ani), cunoscut pentru rolul Jon Snow din Game of Thrones, a fost scos afara dintr-un pub din New York, vineri seara, dupa o disputa cu un grup de persoane prezente in bar. continuă pe Adevărul

VIDEO! Kit Harington, dat afara cu scandal dintr-un bar din New York!

Aflat in stare de ebrietate, actorul Kit Harington a fost dat afara dintr-un bar din New York vineri seara, dupa ce a provocat un scandal in jurul unei mese de biliard. Actorul care il joaca pe Jon Snow a fost condus la usa de fortele de ordine.

Un celebru comentator politic a fost dat afara de o televiziune de stiri pentru comportament nepotrivit

Steve Chaggaris, directorul departamentului Politic al CBS News, a fost concediat dupa ce, in ultimele doua saptamani, au aparut mai multe acuzatii privind comportamentul sau neadecvat,.

JOHN SNOW s-a facut PULBERE. Actorul din Game of Thrones, dat afara dintr-un bar (VIDEO)

Jon Snow din Game of Thrones, dat afara dintr-un club, dupa ce s-a imbatat crit[ Moment jenant pentru Kit Harington, actorul din serialul Game of Thrones. Acesta a.

Le Tallec dat afara de la Astra!

Conducerea clubului din Giurgiu l-a dat afara pe atacantul francez Anthony Le Tallec, jucator abia revenit din Franta pentru reunirea Astrei.

Ce a patit Jon Snow din Game of Thrones dupa ce s-a imbatat crita intr-un club - VIDEO

Kit Harington, actorul din serialul Game of Thrones, a fost dat afara dintr-un pub din New York, dupa ce s-a imbatat si a facut scandal. Actorul in varsta de 31 de ani, care.

Dat afara din Biserica, insa se tine tare. Cristian Pomohaci se considera in continuare preot

Cristian Pomohaci cunoscutul fost preot si cantaret de muzica populara despre scandalul sexual in care a fost implicat. in urma acestor fapte, proetul a fost exclus din Biserica. Desi.

Cea mai SCUMPA votca din lume a fost FURATA dintr-un bar din Copenhaga

O sticla de votca in valoare de 1,3 milioane de dolari, care nu era asigurata, i-a fost furata unui colectionar danez din Copenhaga. Sticla, facuta din trei kilograme de aur si trei de argint, era o.

Concedieri masive la o primarie din tara. Angajatii au fost dati afara dupa dublarea salariilor

Peste 100 de angajati vor fi vizati de concedieri la Primaria Deva. Oamenii vor fi dati afara, desi fondul de salarii aproape ca s-a dublat intr-un an, atat din cauza angajarilor, cat si a.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )