Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lista nominalizarilor la Premiile Grammy 2018

ADPM ADPM,
Lista nominalizarilor la Premiile Grammy 2018

Premiile Grammy, cele mai importante trofee din industria muzicii, vor fi acordate duminica seara, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc in New York. Iata lista completa a nominalizatilor. continuă pe ADPM

De ce vor purta artistii trandafirii albi la premiile Grammy 2018

La Premiile Grammy 2018 multi dintre artistii invitati isi vor face aparitia tinand in mana sau avand prinsi de haine trandafiri albi. Iata de ce s-a decis sa se intample astfel! .

Premiile Grammy 2018: Anul in care rap-ul si hip-hop-ul domina nominalizarile

Rapperii Jay-Z si Kendrick Lamar domina nominalizarile la editia din 2018 a Premiilor Grammy, relateaza Reuters.

Nominalizarile la Premiile Oscar 2018

Azi au fost anuntate oficial nominalizarile la Premiile Oscar, ceremonie ajunsa anul aceasta la editia cu numarul 90. Iata ce actori si productii au sanse sa castige mult-ravnitele trofee! .

Premiile OSCAR 2018. LISTA FILMELOR nominalizate

Intreaga suflare de la Hollywood a stat cu sufletul la gura in asteptarea nominalizarilor la cea de-a 90-a editie a celebrelor premii. Iata care este lista completa a nominalizarilor de acest.

Premiile OSCAR 2018. LISTA FILMELOR nominalizate (FOTO)

Intreaga suflare de la Hollywood a stat cu sufletul la gura in asteptarea nominalizarilor la cea de-a 90-a editie a celebrelor premii. Filmul The Shape of Water, regizat de Guillermo del.

VIDEO Premiile Oscar / The shape of water are cele mai multe nominalizari, 13

The shape of water al regizorului Guillermo del Toro conduce in topul nominalizarilor la premiile Oscar, avand sanse sa castige prestigioasele premii la 13 categorii, inclusiv pentru cel mai bun film, scrie Reuters.

Zmeura de Aur 2018: Lista completa a nominalizatilor pentru cele mai proaste filme si interpretari

Lungmetrajul Transformers: The Last Knight a primit cele mai multe nominalizari, in acest an, la Zmeura de Aur, premiile acordate pentru cei mai slabi/prosti actori, scenaristi, compozitori,.

Marii ignorati la nominalizarile Oscar 2018

Lista nominalizarilor la Oscar 2018 contine candidati obisnuiti, precum Meryl Streep, Daniel Day-Lewis si Gary Oldman, a confirmat multe dintre predictiile criticilor, insa a rezervat si cateva surprize prima femeie nominalizata pentru imagine) si, bineinteles, cateva nedreptati Wonder Woman a fost ignorata).

Netflix vine cu premiere istorice la premiile Oscar 2018

La cativa ani dupa ce premiie Oscar au fost dominate de albi, Netflix vine la Oscarurile din acest an cu cateva premiere importante pentru oamenii de culoare. Pentru cei mai multi dintre noi, 2016 s-ar putea sa fi fost un an ca oricare altul. Din pacate pentru persoanele de culoare, a reprezentat momentul istoric in [].

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )