Libnet.ro
UNICEF

15:45

WOW! Cei mai frumosi pantofi de la New York Fashion Week!

ADPM ADPM,
WOW! Cei mai frumosi pantofi de la New York Fashion Week!

Doamnelor, domnisoarelor, saptamna modei de la New York, unde s-au prezentat colectiile pentru sezonul primavara-vara 2019, se apropie de final, iar noi am ales cele mai cool perechi de pantofi, sandale si botine pe care sa le purtam anul viitor. continuă pe ADPM

Cele mai tari genti de la New York Fashion Week

New Yorkul este orasul care da startul celor mai noi trenduri in materie de moda. De cateva zie strazile Marelui Mar au fost luat cu asalt de vedete, fotografi, designeri si modele pentru ca a avut loc New York Fashion Week.

Fashionistele de la New York Fashion Week. Cum s-au imbracat pe ploaie si frig!

Fashion week-urile de la New York, Paris si Milano nu reprezinta doar locul unde marii designeri isi prezinta colectiile pentru sezonul urmator. Vedetele, personalitatile si influencerii profita de aceste momente ca sa isi etaleze cele mai indraznete si fashion tinute.

Vedetele din primul rand de la New York Fashion Week

La prezentarile de moda de la New York Fashion Week au asistat, in primul rand, si vedete cunoscute din lumea actoriei sau a muzicii. Iata despre cine este vorba! .

Prima zi la New York Fashion Week. Cum s-au afisat fashionistele

A inceput editia din aceasta toamna a New York Fashion Week. Iata cum s-au imbracat fashionistele la primele prezentari de moda.

Asa s-a imbracat Justin Bieber la New York Fashion Week

Justin Bieber si-a facut aparitia la o prezentare de moda din cadrul New York Fashion Week alaturi de iubita lui, Hailey Baldwin. Iata cum s-a imbracat artistul.

Un model cu sindrom Down a uimit la New York Fashion Week: Vreau sa arat lumii ca nu exista bariere FOTO

Marian Avila este o tanara din Spania in varsta de 21 de ani care, desi sufera de sindromul Down, si-a dorit dintotdeauna sa defileze la New York Fashion Week, vis pe care si l-a indeplinit sambata trecuta, cand a fost prezentata ca model al designerului Talisha White la show-ul de moda al acesteia.

Prima reactie a arbitrului Carlos Ramos dupa incidentul cu Serena Williams: Arbitraj perfect nu exista / Portughezul nu a iesit pe strazile New York-ului n ziua de dupa finala US Open

Carlos Ramos a discutat pentru prima data cu presa dupa finala feminina pe care a arbitrat-o la US Open. Portughezul a vorbit cu jurnalistul Miguel Seabra, de la Tribuna Expresso. Arbitraj perfect nu exista, s-a rezumat sa puncteze Ramos. Pentru a evita orice fel de probleme, lusitanul nu a iesit pe strazile New York-ului in ziua de dupa partida dintre Serena si Naomi Osaka.

Casa Alba vrea investigatie pentru autorul editorialului din New York Times

Secretarul de presa al Casei Albe, Sarah Sanders, a declarat luni ca autorul anonim al editorialului din New York Times in care este criticata abilitatea lui Trump de a fi presedinte, incearca sa submineze puterea executiva si a adaugat ca Departamentul de Justitie ar trebui sa investigheze identitatea lui, scrie The Guardian, citat denews. ro.

Statia de metrou din New York, distrusa n atentatele din 9 septembrie, a fost redeschisa dupa 17 ani

Statia de metrou Cortlandt Street din New York, distrusa in urma prabusirii turnurilor gemene World Trade Center WTC) dupa atentatele teroriste din 11 septembrie 2001, a fost redeschisa dupa aproape 17 ani, informeaza cotidianul The Huffington Post, citat de Mediafax.

Statia de metrou din New York, distrusa n atentatele din 11 septembrie, a fost redeschisa dupa 17 ani

Statia de metrou Cortlandt Street din New York, distrusa in urma prabusirii turnurilor gemene World Trade Center WTC) dupa atentatele teroriste din 11 septembrie 2001, a fost redeschisa dupa aproape 17 ani, informeaza cotidianul The Huffington Post, citat de Mediafax.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )