Libnet.ro
UNICEF

01:05

Despacito e cel mai mare hit din toate timpurile pe YouTube VIDEO

ADPM ADPM,
Despacito e cel mai mare hit din toate timpurile pe YouTube VIDEO

Despacito, hitul verii 2017, a devenit cea mai ascultata piesa pe YouTube din toate timpurile. Clipul artistilor Luis Fonsi si Daddy Yankee a depasit 3 miliarde de vizualizari, detronand astfel See You Again Wiz Khalifa featuring Charlie Puth) si Gangnam Style PSY). continuă pe ADPM

Neymar, prezentat oficial la PSG: Nu am plecat din cauza lui Messi, este un idol, cel mai mare din lume

Atacantul brazilian Neymar a fost prezentat oficial, vineri, la Paris Saint-Germain, el afirmand ca nu a plecat de la echipa FC Barcelona din cauza lui Lionel Messi, despre care a spus ca este un idol si cel mai mare jucator din lume.

Top 10 transferuri in fotbal: Neymar a devenit cel mai scump jucator din lume

Neymar, transferat de la Barcelona la PSG, a devenit cel mai mare transfer din istoria fotbalului. Un pret neverosimil platit de francezi, dublu fata de fostul lider al clasamentului, Gareth Bale, care acum pare un mic copil .

E OFICIAL: Neymar devine CEL MAI SCUMP fotbalist din lume! PSG il ia pentrui cinci sezoane

Paris Saint-Germain a inregistrat la liga franceza transferul atacantului brazilian de la FC Barcelona, Neymar, care devine astfel cel mai scump jucator din lume, anunta rmcsport. fr. Potrivit L'Equipe,.

PSG a inregistrat transferul lui Neymar, care devine cel mai scump fotbalist din lume; El va semna pe cinci sezoane

Paris Saint-Germain a inregistrat la liga franceza transferul atacantului brazilian de la FC Barcelona, Neymar, care devine astfel cel mai scump jucator din lume, anunta rmcsport. fr. Potrivit L'Equipe, Neymar va semna joi seara un contract pe cinci sezoane cu Paris Saint-Germain.

UPDATE PSG a inregistrat transferul lui Neymar, care devine cel mai scump fotbalist din lume. Brazilianul a semnat pe cinci sezoane

UPDATEParis Saint-Germain a anuntat, joi seara, transferul atacantului brazilian Neymar, care a venit de la FC Barcelona si a semnat pentru cinci sezoane. Neymar devine astfel cel mai scump jucator din lume, anunta rmcsport. fr. Sunt extrem de fericit ca am venit la PSG. Voi face totul pentru a-mi ajuta echipa, pentru a deschide noi orizonturi si pentru a aduce bucurie milioanelor de suporteri din intreaga lume, a declarat Neymar.

Productia de bere a UE a fost de 39 miliarde de litri in 2016. Cel mai mare exportator este Olanda, dar Germania ramane cel mai mare producator. Dintre berile non-EU, preferata ramane berea mexicana

Anul trecut, productia de bere din Uniunea Europeana UE) a fost de 39 de miliarde de litri de bere cu alcool, excluzandu-se sortimentele ne-alcoolizate), cu 400 de milioane de litri mai mult decat in 2015, a anuntat Eurostat. Productia UE de bere era echivalenta cu 76 de litri pe cap de locuitor. In Romania, consumul de bere este de cativa ani in intervalul 81-90 de leitri/locuitor anual.

Obiectul pe care nu trebuie sa il tii niciodata in casa. Aduce cel mai mare ghinion

Exista numeroase obiecte care aduc ghinion si pe care nu e bine sa le pastrezi in casa, arata ele. ro. Un ceas stricat aduce moartea, calendarele din anii trecuti te tin ancorat in timp, iar.

Interventie chirurgicala in premiera la cel mai mare spital din Buzau

Premiera medicala la Buzau. Trei medici ortopezi de la Spitalul Judetean au reusit o interventie chirurgicala la sold cu o proteza revolutionara, care permite recuperarea rapida a bolnavului. Pana acum, cazurile de la Buzau, in care era nevoie de o astfel de interventie, erau trimise la spitalele din Bucuresti.

Cea mai mare tranzactie din istorie in Romania a picat inainte de a fi semnata

Fratii Dragos si Adrian Paval, proprietarii Dedeman, si dezvoltatorul AFI Europe au anuntat duminica decizia de a anula tranzactia de vanzare a trei cladiri de birouri din cadrul proiectului AFI Business.

Patru decenii de la cea mai mare greva din comunism. Cum l-au speriat minerii pe Nicolae Ceausescu

S-au implinit 40 de ani de greva minerilor din 1977, una dintre marile actiuni de protest ale muncitorilor romani in secolul XX, eveniment cu atat mai insemnat cu cat a avut loc sub.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )