Libnet.ro
UNICEF

19:15

Despacito, cel mai VIZIONAT clip video din istoria YouTube, a fost sters de HACKERI

B1 B1,
Despacito, cel mai VIZIONAT clip video din istoria YouTube, a fost sters de HACKERI

Clipul video cu cele mai multe vizualizari de pe YouTube, videoclipul hitului Despacito, a fost sters de catre hackeri in ceea ce pare a fi un atac informatic care a vizat conturile a mai multor artisti de. continuă pe B1

Despacito, cel mai vizionat clip video din istoria YouTube, a fost sters de hackeri

Clipul video cu cele mai multe vizualizari de pe YouTube a fost sters de catre hackeri in ceea ce pare a fi un atac informatic care a vizat conturile a mai multor artisti de renume international, printre care si Shakira, Selena Gomez sau Taylor Swift.

Despacito, cel mai vizionat videoclip de pe Youtube, a fost stersde hackeri

Despacito, cel mai vizionat videoclip de pe Youtube, a fost sters de hackeri. Acesta a fost sters la numai cinci zile dupa ce a atins cifra record de cinci miliarde de vizualizari. La cautare, pe.

in Muntii Bucegi se afla cel mai cunoscut triunghi energetic din Romania. Are o putere incredibila

Romania este cunoscuta ca fiind zona cu cele mai multe puncte energetice de pe glob. Sapte din cele 15 din cate sunt in lume. Globul pamanesc este plin de astfel de linii energetice care se intretaie si.

Romania si Bulgaria, tarile in care munca este cel mai prost platita. Unde se castiga cel mai bine

Datele Eurostat releva o diferenta uriasa intre costul cu forta de munca/ora intre tarile din Uniunea Europeana. Bulgaria si Romania se afla la coada clasamentului, cu cel mai mic cost pe ora de munca, in vreme ce Danemarca si Belgia sunt tarile in.

Ford lanseaza noul Focus, cel mai competent model din toate timpurile din punct de vedere tehnic

Ford a dat marti primele informatii oficiale despre noua generatie Ford Focus, cel mai competent Focus din toate timpurile din punct de vedere tehnic. Focus introduce o filosofie de design, oferind mai mult.

Cel mai batran barbat din lume s-a nascut inainte ca Einstein sa publice teoria relativitatii. Ce obiceiuri are barbatul

Masazo Nonaka, un japonez in varsta de 112 ani, a fost recunoscut oficial marti de Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai batran barbat din lume, informeaza DPA. Nonaka, care locuieste la o pensiune cu.

Care este cel mai murdar obiect dintr-un restaurant

Cel mai indicat este sa te speli pe maini imediat dupa ce ai consultat meniul. Paginile lui sunt atinse de zeci de oameni zilnic. Un studiu realizat la cererea unui televiziuni americane citat de Readers Digest.

The Lord of the Rings, cel mai scump serial din istorie

Universul fantastic Middle Earth se pregateste sa fie mediul pentru un nou serial produs de Amazon ce va continua povestea din Lord of the Rings. Acesta se pregateste a intrat in istorie drept cel mai scump.

Parintele Constantin Necula, despre semnificatia invierii: Este cel mai marre dar pe care poate sa il faca pentru noi

Cel mai mare dar pe care poate sa il faca invierea Mantuitorului Hristos pentru fiecare dintre noi este restartarea omeniei din noi, a umanitatii ca o stare de fapt, prin care lumea se poate uni si indrepta.

Bucuresti, in topul celor mai ieftine zece orase din lume

Bucurestiul ocupa locul noua in clasamentul celor mai ieftine zece orase din lume. Raportul care analizeaza costul existentei in lume este explicatia pentru care tot mai multi turisti straini vin in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )