Libnet.ro
UNICEF

12:45

SURPRIZA totala pentru ANDREEA ESCA! Alexia Eram a facut marele anunt! E NUNTA ANULUI

B1 B1,
SURPRIZA totala pentru ANDREEA ESCA! Alexia Eram a facut marele anunt! E NUNTA ANULUI

Intr-un vlog recent de pe canalul ei de YouTube, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, in varsta de 18 ani, a vorbit fanilor despre planurile sale de viitor, inclusiv despre perspectivele casatoriei. As. continuă pe B1

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, stie deja cand se va casatori si va avea copii

Intr-un vlog recent de pe canalul ei de YouTube, Alexia Eram, in varsta de 18 ani, a raspuns la o serie de intrebari puse de fan. Subiectul casatoriei a fost una dintre curiozitati, iar fiica vedetei Pro TV a surprins cu raspunsul sincer.

Nimeni nu ar fi crezut asa ceva: Adevarul despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit la iveala...

Andreea Berecleanu si Andreea Esca, cele mai celebre prezentatoare TV din Romania si-au trimis fiicele la studii in Londra, dar nici ele nu au mai ramas in Romania. Cele doua si-au facut bagajele si au plecat.

Andreea Esca, text emotionant pentru tatal ei, la 80 de ani: Ma suna mereu sa-mi atraga atentia daca am gresit, aproape niciodata sa ma laude

Vedeta Pro TV Andreea Esca, in varsta de 46 de ani, a redactat o compunere pentru tatal ei, care a implinit 80 de ani. Prezentatoarea de stiri a povestit invataturile pe care le-a primit de la el, dar si amintiri din copilarie.

Daca e pe moarte nu mai stam cu el?! Soc fara margini in lumea televiziunii: Andreea Esca face anuntul bomba...

Andreea Esca a devenit cunoscuta din postura de prezentatoare a stirilor Pro Tv, insa de curand, a vorbit despre posibilitatea de a renunta la televiziune. in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru.

DRAMA TOTALA pentru VIOREL LIS! S-a intamplat dupa CUTREMUR! Oana a facut anuntul SOCANT

Oana Lis a facut haz de necaz dupa cutremurul puternic care a zguduit Romania. Sotia lui Viorel Lis a postat pe retelele de.

PANICA totala pentru TEO TRANDAFIR: A aparut plina de SANGE! Bursucu e ingrozit

Soc in emisiunea lui Teo Trandafir! Larisa Udila, fosta concurenta de la Bravo, ai stil! si-a facut aparitia bandajata si cu pete de sange. Din fericire a fost vorba despre costumatia speciala pe care.

Iulia Albu, lovitura DURA pentru Andreea Marin si Lavinia Pirva: impartiti-l frateste, doar sunteti obisnuite!

Andreea Marin si Lavinia Pirva au fost atacate dur in privinta vestimentatiei de Iulia Albu. Aceasta a criticat modul in care brunetele s-au prezentat la un eveniment monden si le-a dat un trofeu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )