Libnet.ro
UNICEF

19:15

Andreea Marin, Silviu Prigoana, Sore, Anca Serea si Mirela Stelea, senzatii tari in roller coasterul de la Zorkys Planet!

ADPM ADPM,
Andreea Marin, Silviu Prigoana, Sore, Anca Serea si Mirela Stelea, senzatii tari in roller coasterul de la Zorkys Planet!

Andreea Marin, Silviu Prigoana, Sore, Adela Popescu, Radu Valcan, Anca Serea , Mirela Stelea si alte vedete din showbiz au trait clipe de neuitat alaturi de copiii, nepotii, finii sau admiratorii lor in cadrul parcului de distractii Zorkys Planet din AFI Palace Cotroceni. Continue reading . continuă pe ADPM

Stefan Banica si Andreea Marin cum arata viata la 8 luni de la divort?

S-ar parea ca Stefan Banica a reusit deja sa-si refaca viata, la opt luni dupa divortul de Andreea Marin. Daca aceasta din urma traieste o frumoasa poveste de iubire cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, artistul a fost surprins de curand in compania Laviniei Parva, cea cu care presa specula ca Stefan ar fi avut o relatie inca din perioada casatoriei. Continue reading .

Andreea Marin, despre noua relatie a lui Stefan Banica: Fiecare are ce merita de fapt

Andreea Marin a comentat relatia fostului ei sot Stefan Banica Jr. cu Lavinia Parva, sustinand ca nu o deranjeaza astfel de povesti acum cand ei sunt despartiti si ca fiecare are ce merita de fapt.

Stefan Banica, fotografiat pe inserat alaturi de Lavinia, cantareata cu care s-a zvonit ca a inselat-o pe Andreea Marin (FOTO)

Stefan Banica nu a uitat-o pe cantareata Lavinia Pirva, cea cu care acesta ar fi inselat-o pe Andreea Marin in urma cu doi ani, dupa cum zvonea presa tabloida. Acum insa, dupa divortul celor doi,.

Andreea Marin, mesaj fabulos pentru profesorii ignoranti din scoli

Andreea Marin le da o palma dureroasa profesorilor care isi ignora elevii cu potential si posteaza pe Facebook scrisoarea unui pustan care ii cere dascalului sau atentia de care are nevoie pentru a se realiza in viata. Continue reading .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )