Libnet.ro
UNICEF

07:00

Catalin Botezatu: Daca mi se va intampla ceva, aceasta va fi ultima mea transmisiune live! Iata ce l-a speriat atat de tare!

ADPM ADPM,
Catalin Botezatu: Daca mi se va intampla ceva, aceasta va fi ultima mea transmisiune live! Iata ce l-a speriat atat de tare!

Catalin Botezatu a fost aseara Mos Craciun pentru copiii orfani aflati in grija SOS Satele Copiilor. A mers la Zorkys Planet, parcul de distractii din incinta AFI Palace Cotroceni, le-a dat cadouri si s-a dat cu ei in roller coaster, pentru prima oara in viata lui! . continuă pe ADPM

Catalin Botezatu a fost Mos Craciun pentru 19 copii orfani! Dana Savuica, Sophia, DJ Wanda si Carmen Negoita l-au ajutat!

Catalin Botezatu a fost aseara Mos Craciun pentru 19 copii orfani, aflati in grija SOS Satele Copiilor. Designerul le-a facut micutilor o bucurie imensa venind la Zorkys Planet, parcul de distractii din incinta AFI Palace Cotroceni, cu cadouri si multe surprize.

Carmen Negoita si Catalin Botezatu au petrecut o seara in castelul Disney, printre zane si spiridusi

Carmen Negoita si Catalin Botezatu au petrecut o seara de vis langa un castel desprins parca din povestile cu zane si spiridusi ale lui Walt Disney. Iata cum a fost posibil acest lucru! .

Catalin Botezatu, sedinta foto intr-un hotel de cinci stele! A devenit imaginea unui brand international de lux!

Designerul Catalin Botezatu este brand ambasadorul unei marci vestite de genti de voiaj pentru care a realizat recent o sedinta foto spectaculoasa, intr-un hotel de lux din Bucuresti.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )