Libnet.ro
UNICEF

11:16

Catalin Botezatu a fost Mos Craciun pentru 19 copii orfani! Dana Savuica, Sophia, DJ Wanda si Carmen Negoita l-au ajutat!

ADPM ADPM,
Catalin Botezatu a fost Mos Craciun pentru 19 copii orfani! Dana Savuica, Sophia, DJ Wanda si Carmen Negoita l-au ajutat!

Catalin Botezatu a fost aseara Mos Craciun pentru 19 copii orfani, aflati in grija SOS Satele Copiilor. Designerul le-a facut micutilor o bucurie imensa venind la Zorkys Planet, parcul de distractii din incinta AFI Palace Cotroceni, cu cadouri si multe surprize. continuă pe ADPM

Catalin Botezatu: Daca mi se va intampla ceva, aceasta va fi ultima mea transmisiune live! Iata ce l-a speriat atat de tare!

Catalin Botezatu a fost aseara Mos Craciun pentru copiii orfani aflati in grija SOS Satele Copiilor. A mers la Zorkys Planet, parcul de distractii din incinta AFI Palace Cotroceni, le-a dat cadouri si s-a dat cu ei in roller coaster, pentru prima oara in viata lui! .

Fii Mos Craciun pentru o zi. Spectacol caritabil gazduit de Teatrul V. I. Popa

Luni, 22 decembrie 2014, de la ora 11. 00, pe scena Teatrului Victor Ion Popa Barlad va avea loc o campanie umanitara pentru copiii defavorizati sustinuta de Asociatia Create Yourself din Bucuresti, actiune la care teatrul contribuie cu un spectacol pentru copii: Printesa, pescarul si balaurul.

Politistii valceni s-au transformat in Mos Craciun pentru persoanele cu dizabilitati

In preajma sarbatorilor de Craciun, politistii valceni sunt alaturi de persoanele cu dizabilitati. Angajatii Inspectoratului Judetean de Politie IPJ) Valcea le-au oferit cadouri batranilor din centrele de asistenta de la Govora si Milcoiu.

De sarbatori, surprize pentru copii. Casuta lui Mos Craciun se deschide la Orizont

Pregatirile pentru sarbatorile de iarna au intrat in linie dreapta si la Calarasi. Primaria orasului a pregatit o serie de surprize pentru copiii dornici de a-l intalni pe Mos Craciun. Astfel, in perioada 17-23 decembrie, vor avea loc mai multe evenimente dedicate sarbatorilor.

Copii, vi se pregateste ceva: a treia editie a caravanei Autobuzul lui Mos Craciun

Centrul de Initiativa Comunitara Galati CIC), in parteneriat cu TRANSURB Galati si sponsorul principal IMLmotoare, organizeaza in data de 21 decembrie 2014, cea dea 3-a editie a actiunii Autobuzul lui Mos Craciun.

Cadouri de Craciun pentru el, ea si copii: cele mai bune oferte la gadgeturi pe care le poti face cadou

Craciunul aproape a venit, iar daca nu stiti ce cadouri ati vrea sa cumparati, Playtech va sarein ajutor cu cateva sugestii interesante. Cadouri de Craciun pentru el Mos Nicolae a trecut, dar asta nu inseamna ca perioada cadourilor s-a terminat. Pentru a te ajuta sa-i alegi luimai usor un cadou de Craciun, cei de la eMAG auo lista de produse la reducereperfecte pentru a fi daruite acum. Am selectat zece dintre acestea, fiecare facand parte dintr-o categorie diferita, si le-am [].

Carmen Negoita si Catalin Botezatu au petrecut o seara in castelul Disney, printre zane si spiridusi

Carmen Negoita si Catalin Botezatu au petrecut o seara de vis langa un castel desprins parca din povestile cu zane si spiridusi ale lui Walt Disney. Iata cum a fost posibil acest lucru! .

Copiii din Galati sunt invitati sa calatoreasca pe traseele lui Mos Craciun

Incepand de pe 15 decembrie si pana pe 7 ianuarie, vor circula prin Galati autobuzul si tramvaiul lui Mos Craciun. Cele doua mijloace de transport in comun sunt usor de recunoscut, pentru ca sunt impodobite cu simboluri specifice sarbatorilor de iarna, iar la lasarea intunericului, li se aprind ghirlandele de luminite, cu care au fost ornate.

Catalin Botezatu, sedinta foto intr-un hotel de cinci stele! A devenit imaginea unui brand international de lux!

Designerul Catalin Botezatu este brand ambasadorul unei marci vestite de genti de voiaj pentru care a realizat recent o sedinta foto spectaculoasa, intr-un hotel de lux din Bucuresti.

Saptamana asta il intalnesti pe Mos Craciun la Banca Transilvania

In perioada 15-20 decembrie a. c. , Banca Transilvania a pregatit o surpriza pentru copiii mici si mari: rand pe rand, in una din sucursalele din Bucuresti. Iata unde il poti intalni pe Mosul.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )