Libnet.ro
UNICEF

19:30

Inedit! Alex Velea se va deghiza in Mos Craciun, iar baietii de la Akcent in spiridusi la Zorkys Planet

ADPM ADPM,
Inedit! Alex Velea se va deghiza in Mos Craciun, iar baietii de la Akcent in spiridusi la Zorkys Planet

Membrii trupei Akcent si Alex Velea vor sustine in acest weekend concerte la parcul de copii Zorkys Planet din AFI Palace Cotroceni, ocazie cu care se vor transforma in personaje mult iubite de copii. Continue reading . continuă pe ADPM

EXCLUSIV |REEA Mos Craciun mentine vie in noi magia copilariei si bucuria sarbatorilor

Reea, cantareata care a devenit cunoscuta publicului cu single-ul Real master,produsde Marcel Prodan, cel care a compus hiturile Alexandrei Stan, este cea de-a 5-cea vedeta care a acceptat provocarea noastra de a raspunde la interviul special de Sarbatori. Afla ce va face frumoasa artista de Craciun/Revelion, cu cine va impodobibradul anul acesta, ce asteapta de [.

Alina Sorescu lanseaza albumul de colinde Mersi, Mos Craciun! |VIDEO

Alina Sorescu lanseaza, alaturi de elevii sai de la Atelierul de Muzica si Prestanta Scenica, primul sau un album de colinde, Mersi, Mos Craciun!. Artista a inregistrat 11 melodii special pentru perioada sarbatorilor de iarna si le va interpreta in premiera in aceast weekend. Mai exact, duminica, 16 decembrie, orele 17. 00, in cadrul unui spectacol [.

Zilele Portilor Deschise la Casa lui Mos Craciun.

Intre 20 si 23 decembrie, la BellAgio Casa Calea Rahovei nr. 157D, zona Uranus/Piata de Flori) se deschid portile Casei lui Mos Craciun, o resedinta plina de surprize culinare si artistice, pentru toate varstele. Timp de patru zile Elfii si Craciunitele vor purta vizitatorii mici si mari in atmosfera fermecata a locuintei lui Mos Craciun, unde ii vor imbia cu dulciuri si produse traditionale de sezon, ii vor invita sa decoreze mini-brazi, sa asculte povesti in lectura unor actori .

Din sacul lui Mos Craciun: Un cadou pentru suflet a starnit milioane de zambete

Mai sunt doar cateva zile pana la Craciun, iar cadourile se vand cum nu se poate mai bine. Darurile de Craciun sunt o provocare pentru multi dintre noi, lipsa de idei fiind principala problema. Un utilizator.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )