Libnet.ro
UNICEF

17:30

Monica Anisie anunta ca taie hartiile care ingreuneaza munca profesorilor

Hotnews Hotnews,
 Monica Anisie anunta ca taie hartiile care ingreuneaza munca profesorilor

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, anunta intr-un mesaj pe Facebook ca a semnat ordinul prin care taie hartiile pe care profesorii si invatatorii le au de facut. Aceasta este una dintre primele masuri pe care ministrul Educatiei o anunta la o saptamana de la preluarea mandatului. continuă pe Hotnews

Vesti nesperat de bune pentru profesori! Ministrul Educatiei anunta ca taie hartiile care le ingreuneaza munca la clasa

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca a semnat ordinul prin care taie hartiile ce ingreuneaza sarcina profesorilor din Romania. Monica Anisie a precizat ca.

Ministrul Educatiei anunta ca va taia hartiile care ingreuneaza munca profesorilor

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a anuntat vineri ca a semnat un ordin privind debirocratizarea muncii cadrelor didactice.

Ministrul Educatiei anunta taierea hartiilor care ingreuneaza munca profesorilor: Anul scolar viitor (2020-2021) va fi ALTFEL

Noul ministru al Educatiei propune reforme importante pentru imbunatatirea sistemului educational! Monica Anisiei a anuntat vineri semnarea unui ordin de ministru pentru taierea hartiilor care le.

Monica Anisie, ministrul Educatiei: Pe constructia din prezent, nu am ce sa fac cu 6% din PIB pentru invatamant

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca pe actuala constructie in materie de investitii si prioritati de la ministerul Educatiei, daca s-ar aloca 6% din PIB acestui domeniu, nu are ce sa faca cu banii. Aceasta a precizat ca mai intai trebuie create sau dezvoltate mai multe programe, cum ar fi masa calda sau scoala dupa scoala, acestea fiind momentan in etapa de pilotare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )