Libnet.ro
UNICEF

09:00

Monica Anisie a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Monica Anisie a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei

Monica Anisie a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei si Cercetarii din partea Comisiilor reunite pentru invatamant, stiinta, tineret si sport din Camera Deputatilor si Senat. continuă pe Wall-Street Ro

Bogdan Gheorghiu a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Culturii

Bogdan Gheorghiu a primit marti aviz negativ pentru functia de ministru al Culturii din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Marcel Vela, aviz negativ pentru functia de ministru al Internelor

Marcel Vela a primit luni aviz negativ pentru functia de ministru al Internelor din partea comisiilor parlamentare de specialitate.

Monica Anisie, aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei

Monica Anisie a primit aviz negativ, marti, in comisiile de specialitate din Parlament, pentru functia deministru al Educatiei si Cercetarii. S-au inregistrat 14 voturi pentru, 15 impotriva si o ab.

Monica Anisie a primit aviz negativ pentru Ministerul Educatiei, cu multe reprosuri la pachet

Ministrul propus al Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a primit reprosuri, marti, la audierea s.

Ionut Stroe - aviz negativ pentru functia de ministru al Tineretului si Sportului

Ionut Stroe, propos pentru functia de ministru al Tineretului si Sportului, a primit, marti, aviz negativ din partea Comisiilor reunite pentru invatamant, Stiinta, Tineret si Sport din Camera Deputatilor s.

Bogdan Gheorghiu, aviz negativ pentru functia de ministru al Culturii

Ministrul propus la Cultura, Bogdan Gheorghiu, a primir, marti, avia negativ din partea comisiilor de specialitate din Parlament. S-au inregistrat 13 voturi impotriva numirii ca ministru, 9 pentru si 2.

Catalin Predoiu, aviz negativ pentru portofoliul de la Justitie

Catalin Predoiu a primit, marti, aviz negativ pentru functia de ministru al Justitiei din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Costel Alexe a primit aviz negativ pentru un nou mandat la Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor

Costel Alexe a fost avizat negativ pentru functia de ministru al Mediului, Apelor si Padurilor, in comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului, cu 17 voturi impotriva, 15 voturi pentru si o abtinere.

Predoiu, despre Scutea si Hosu, care au primit aviz negativ de la CSM pentru sefia Parchetului General si DIICOT: Cred in procurorii pe care i-am propus si o sa ii apar

Ministrul propus al Justitiei, Catalin Predoiu, nu ia in calcul sa isi retraga propunerile pentru sefia Parchetului General si DIICOT, chiar daca acestea au primit aviz negativ din partea Consiliului Superior al Magistraturii. Este vorba despre Gabriela Scutea, propusa pentru functia de procuror general, si Giorgiana Hosu, propusa pentru functia de procuror-sef al DIICOT. Predoiu a spus marti ca el crede in procurorii pe care i-a propus si ca ii va apara.

Florin Citu, imprumut urias la banci in ziua in care a primit aviz negativ la audierile din Parlament

Florin Citu a mai facut un imprumut urias la banci, chiar luni, in ziua in care a primit iar aviz negativ pentru un mandat de ministru de Finante, in comisiile parlamentare de specialitate.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )