Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Niculescu, despre victoria din Fed Cup impotriva Cehiei: Vreau sa retraiesc acel moment

Hotnews Hotnews,
 Monica Niculescu, despre victoria din Fed Cup impotriva Cehiei: Vreau sa retraiesc acel moment

Monica Niculescu s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Miami, dupa ce a trecut de Garbine Muguruza, insa gandurile sale raman la partida impotriva Cehiei, din Fed Cup, romanca declarand ca vrea sa retraiasca momentele acelei victorii. continuă pe Hotnews

Monica Niculescu s-a calificat in turul 2 la Miami. Joaca tenis in Matrix

Monica Niculescu s-a calificat in turul 2 al turneului de la Miami, dupa victoria cu scorul de 6-1, 6-2 in fata jucatoarei slovene Tamara Zidansek. Numarul 138 WTA a facut o demonstratie de forta si si-a permis o lovitura care i-a uimit pe toti din lumea tenisului. Sportiva noastra a venit dupa doua meciuri in [] .

VIDEO Surpriza zilei la Miami: Monica Niculescu a eliminat-o pe Garbine Muguruza in turul doi (scor 7-6, 4-6, 6-2)

Venita din calificari, Monica Niculescu 138 WTA) a oferit surpriza zilei la turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami. Jucatoarea noastra a eliminat-o din competitie pe spaniola Garbine Muguruza 17 WTA), cap de serie 20, la capatul unui meci maraton de aproape trei ore. A fost 7-60), 4-6, 6-2 pentru Monica Niculescu, care a luptat incredibil pe toata durata meciului.

Monica Niculescu a eliminat-o pe Garbine Muguruza

Jucatoarea Monica Niculescu a furnizat surpriza, vineri, in competitia feminina de la Miami Open, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Garbine Muguruza din Spania, intr-un meci din turul al doilea.

VIDEO Asa serviciu nu au vazut niciodata! Cum i-a lasat Monica Niculescu masca pe spectatorii de la Miami

Monica Niculescu s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Miami, dupa o victorie clara cu slovaca Tamara Zidanek.

Monica Niculescu in turul doi la Miami. O asteapta un meci de foc

Ajunsa din calificari pe tabloul principal de la Miami Open, jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat joi noapte in turul secund.

WTA Miami: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi

Monica Niculescu locul 138 WTA), venita din calificari, a ajuns in turul al doilea la turneul de categorie Premier Mandatory de la Mami, dupa o victorie categorica in fata slovenei Tamara Zidansek locul 66 WTA), scor 6-1, 6-2.

WTA Miami: Monica Niculescu o va intalni pe Tamara Zidansek in primul tur

Monica Niculescu locul 138 WTA), venita din calificari, si-a aflat adversara din prima runda a turneului Premier Mandatory de la Miami. Jucatoarea din Romania va evolua cu slovena Tamara Zidansek locul 66 WTA).

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal de la Miami

Jucatoarea Monica Niculescu a devenit a patra jucatoare din Romania care va evolua pe tabloul principal de la Miami, al doilea turneu WTA Premier Mandatory al anului.

WTA Miami: Monica Niculescu, calificare pe tabloul principal

Monica Niculescu 138 WTA) a reusit, miercuri, sa se califice pe tabloul principal al turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a trecut in doua seturi, scor 6-2, 6-4, de Kateryna Kozlova 101 WTA/Ucraina).

Halep joaca dublu la Miami. Se pregateste pentru Fed Cup?

Simona Halep va participa si in proba de dublu a competitiei de la Miami, turneul WTA Premier Mandatory din aceasta perioada.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )