Libnet.ro
UNICEF

21:32

Monica Pop: Mama Cristinei Topescu locuia in Bucuresti. A aflat tragedia din presa!

Antena3 Antena3,
Monica Pop: Mama Cristinei Topescu locuia in Bucuresti. A aflat tragedia din presa!

Regretata Cristina Topescu se izolase. Potrivit Monicai Pop, Cristina Topescu avea un scut impotriva oamenilor pe care il punea din cand in cand. Mama ei locuia in Bucuresti, dar a aflat despre moartea fiicei sale din media. continuă pe Antena3

Mama Cristinei Topescu a ajuns la capela unde e depus sicriul. Scene dramatice

Mama Cristinei Topescu a ajuns in Romania, respectiv la capela unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al fostei prezentatoare TV. Rodica Topescu traieste de foarte multi ani in strainatate si a revenit de urgenta in tara, la auzul vestilor cumplite. Cazul vedetei a impresionat foarte multa lume, iar multi au venit sa ii aprinda .

Cine este mama Cristinei Topescu. Fotografia pe care jurnalista o publicase pe internet

Mama Cristinei Topescu este Rodica Topescu, femeia care a fost casatorita timp de 11 ani cu regretatul comentator sportiv Cristian Topescu.

Cine este mama Cristinei Topescu. Unde locuieste acum si ce a decis dupa moartea fiicei ei

Cristina Topescu s-a stins cu aproximativ trei saptamani in urma, spre socul celor care au cunoscut-o pe indragita prezentatoare TV. Autoritatile au confirmat ca trupul neinsufletit al acesteia a fost gasit duminica, pe 12 ianuarie. La insistentele unei vecine, care a sunat la 112, a fost descoperit ca jurnalista se afla in casa si ar .

Mama Cristinei Topescu isi ia ramas bun de la fiica ei: Iubirea vietii mele! Mamica

Mama Cristinei Topescu s-a intors din Germania pentru a participa la ceremonia funerara a fiicei sale. Sute de oameni au venit sa-si ia ramas bun de la regretata jurnalista.

Imagini emotionante: Mama Cristinei Topescu a ajuns la crematoriu insotita de prezentatoarea Andreea Berecleanu! Regretata jurnalista va fi incinerata! (VIDEO)

La Crematoriu Vitan Barzesti a ajuns joisi mama Cristinei Topescu, insotita de prezentatoarea tv Andreea Berecleanu, pentru a-i aduce un ultim omagiu celebrei realizatoare tv. Vizibil indurerata de.

Imagini cu mama Cristinei Topescu. Trupul jurnalistei a fost depus la Capela Cimitirului Bellu - VIDEO

Mama Cristinei Topescu s-a intors din Germania pentru a participa la ceremoniile funerare ale fiicei sale. Au fost momente dureroase la Cimitirul Bellu, unde au venit foarte multe persoane pentru a isi ia ramas bun de la unul dintre cei mai indragiti oameni de televiziune.

Mama Cristinei Topescu dezvaluie ce se va intampla cu cenusa fiicei sale dupa incinerare! Imagini emotionante de la capela Cimitirului Bellu! (FOTO, VIDEO)

Zeci de persoane au ajuns miercuri la capela Cimitirului Bellu, unde a fost depus trupul neinsufletit al Cristinei Topescu, pentru a-i aduce un ultim omagiu fostei realizatoare TV. Apropiatiai vedetei sau.

PRIMELE IMAGINI cu mama Cristinei Topescu! A ajuns la capataiul fiicei! Femeia este distrusa de DURERE (VIDEO)

Trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu a fost depus la capela Cimitirului Bellu. ANAMARIA PRODAN I-A SPUS ADIO! REGHECAMPF E DEVASTAT! MEDICII NU AU MAI PUTUT FACE NIMIC GALERIE FOTO) Rodica.

Mama Cristinei Topescu, RAPUSA DE SUFERINTA la capataiul fiicei! E SFASIETOR ce a pus langa trupul jurnalistei in SICRIU (FOTO)

Este o zi trista pentru familia si apropiatii Cristinei Topescu! SOCANT! ULTIMA IMAGINE CU CRISTINA TOPESCU iN VIATA! CUM A APARUT. FOTO) Trupul neinsufletit al regretatei jurnaliste a fost depus.

Monica Pop, anunt transant despre posibila sinucidere a Cristinei Topescu. Stiu bine ce lua. Trei pastile diferite

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. Vedeta TV a fost gasita in casa. O vecina a sunat la politie pentru ca nu o mai vazuse de trei saptamani. Informatia a fost confirmata de politie si de catre seful Ambulantei din Bucuresti. Monica Pop, anunt transant despre posibila sinucidere a Cristinei .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )