Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mos Craciun, deconspirat.Ne-am pus in cap sa ne urmarim parintii. Ancheta printre scriitori si artisti despre cine e adevaratul Mos din viata lor

Adevărul Adevărul,
Mos Craciun, deconspirat.Ne-am pus in cap sa ne urmarim parintii. Ancheta printre scriitori si artisti despre cine e adevaratul Mos din viata lor

Pentru cei care isi amintesc limpede ziua in care au aflat cine e, de fapt, Mos Craciunul din viata lor, dar si pentru cei care au uitat-o, am adunat povesti de la actrita Ada Gales si de la scriitorii Bogdan Raileanu, Diana Badica, Marius Chivu, Augustin Cupsasi Simona Antonescu. continuă pe Adevărul

Povestea lui Mos Craciun! Legenda celui mai iubit batran din lume (VIDEO)

Toti crestinii sarbatoresc Craciunul, pe Mosul si darurile lui. Dar care este povestea lui? Si de ce se numeste Mos Craciun? Adunity_93187 Circula numeroase legende despre Mos Craciun.

Noaptea magica din an! A venit Mos Craciun. Copiii din toata lumea l-au asteptat cu nerabdare pe simpaticul batranel(VIDEO)

Cu prajiturele, lapte, multe emotii si. nerabdare! Asa l-au asteptat, si in acest an, copiii pe Mos Craciun. Pe horn sau pe usa, celebrul Mos a intrat in case, cu sacul plin de.

Numai de bine. Ce isi doresc copiii vedetelor de la Mos Craciun

Copii il asteapa si anul acesta pe Mos Craciun. Nerabdatori, micutii i-au scris din timp scrisori insa s-au dus vremuri cand erau incantati sa primeasca in dar un ursulet.

NORAD: Mos Craciun, in jurul lumii, mai rapid decat viteza sunetului

Mos Craciun a pornit marti in calatoria lui din Ajunul Craciunului de 510 milioane de kilometri, potrivit North American Aerospace Defense Command.

Mos Craciun a ajuns si la astronautii NASA

Dar inainte sa-si inceapa traseul pe la casele copiilor cuminti, Mos Craciun a facut un mic ocol pe .

Mos Craciun a plecat din Laponia!

Mos Craciun este, in sfarsit, pregatit sa plece, la 24 decembrie, in marea sa calatorie anuala, pe cerul intregii lumi, pentru a distribui cadouri copiilor cuminti, iar inainte de a pleca, el era foarte asteptat in fata casei sale, in Laponia, in Finlanda, relateaza Euronews.

Mos Craciun a pornit la drum: Calatoria in jurul lumii, monitorizata in timp real. Cand vor ajunge cadourile la copiii din Romania

Mos Craciun a pornit la drum. Timp de 24 de ore, Mosul va face inconjurul lumii si se va asigura ca fiecare copil isi va primi cadoul binemeritat. Comandamentul Nord-American de Aparare Aerospatiala.

Mos Craciun pentru 36 de familii sarace: Un american a platit facturile celor riscau sa ramana fara apa, gaz sau electricitate (VIDEO)

Gest impresionant al unui american care a decis ca anul acesta sa fie el Mos Craciun pentru mai multe familii sarace din comunitate. Bunul samaritean a platit facturile la apa, gaz sau electricitate pentru cei.

Mos Craciun a impartit daruri si bucurie copiilor, la Ziarul BURSA

Ca in fiecare an, Mos Craciun a poposit, sambata, pentru cateva ore, cu tolba plina cu dulciuri si jucarii la Ziarul BURSA. in jur de 150 de copii din zona Popa Tatu au fost incantati sa il revada si sa ii spuna poezii si cantecele, imbratisandu-l, pe rand, cu emotie si bucurie.

Casa Regala Britanica, gest emotionant de sarbatori. Deghizat in Mos Craciun, Printul Harry le-a vorbit copiilor militarilor ucisi in teatrele de operatii: Faceti parte dintr-o familie

Gest emotionat al Printului Harry, care se pregateste de primul lui Craciun in calitate de tata. Deghizat in Mos Craciun, Printul a oferit cuvinte de incurajare copiilor militarilor britanici ucisi in.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )