Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mos Craciun de la Roma va ajunge la copii nevoiasi din Romnia: Faptele bune sunt molipsitoare

Hotnews Hotnews,
 Mos Craciun de la Roma va ajunge la copii nevoiasi din Romnia: Faptele bune sunt molipsitoare

O tanara din Arad, Alexandra Timar, a pornit o campanie de ajutorare a copiilor saraci, intitulata Adopta o scrisoare: cei mici ii scriu lui Mos Craciun un mesaj, in care spun ce si-ar dori de sarbatori. Cei care doresc, pot selecta o scrisoare si indeplini dorinta copilului, pregatindu-i un cadou. Campania a depasit granita Romaniei, ajungand in Italia. Aici, cativa romani din Roma s-au mobilizat pentru a trimite cadouri copiilor nevoiasi din tara. continuă pe Hotnews

Adelina Pestritu si-a dus fetita sa il intalneasca pe Mos Craciun

Adelina Pestritu a fost una din vedetele care si-au dus copiii la un eveniment al Ambasadei Finlandei pentru a-l intalni pe Mos Craciun. Iata cum s-au fotografiat.

O profesoara le-a spus elevilor de clasa I ca Mos Craciun nu exista! Nu se astepta la ce a urmat

O profesoara din New Jerseya fost concediata dupa ce le-a spus unor elevi de clasa I ca Mos Craciun nu exista. Femeia le-a explicat celor mici ca renii nu zboara, iar elfii, ajutoareleMosului,.

Ela Craciun a facut prima scrisoare video pentru Mos Nicolae si Mos Craciun

Pentru a tine pasul cu tehnologia, copiii de azi fiind conectati in mare parte la internet si telefoane mobile, Ela Craciun a decis ca anul acesta scrisoarea pe care le-o trimite lui Mos Nicolae si lui Mos Craciun sa fie, de fapt, o inregistrare video postata pe YouTube.

Anul asta am fost super-cuminte, asa ca uite ce i-am cerut lui Mos Craciun:

Draga Mosule, scuze ca iti dau mesaj din nou dupa. cat? Doua zile? Dar na, stii cum sunt eu, imi place mult de tine ca ai barba misto, plus ca te rugasem sa-mi aduci un frigider nou, ca asta s-a stricat.

VIDEO Cum a ajuns cosarul simbolul norocului si ce legatura are cu Mos Craciun

Cosari din Romania si Republica Moldova s-au intalnit la sfarsitul saptamanii trecute la Putna, in judetul Suceava. imbracati in haine de gala, cu joben si esarfa, printre altele, ei s-au plimbat cu sania trasa de cai si au vizitat manastirea Sihastria Putnei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )