Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moscova: Vacanta de toamna, prelungita la doua saptamani. Peste 100 de scoli, inchise din pricina gripei sezoniere

B1 B1,
Moscova: Vacanta de toamna, prelungita la doua saptamani. Peste 100 de scoli, inchise din pricina gripei sezoniere

Primarul din Moscova a anuntat prelungirea vacantei de toamna a elevilor la doua saptamani, ca efect al cresterii numarului de noi cazuri de COVID-19. Astfel, vacanta elevilor va fi intre 5 si 18 octombrie. continuă pe B1

Pandemia Covid-19. Primarul Moscovei prelungeste vacanta de toamna la doua saptamani. Gripa sezoniera a inchis peste 100 de scoli

Primarul din Moscova a anuntat prelungirea la doua saptamani a vacantei de toamna a elevilor, ca urmare a cresterii numarului de noi cazuri de contaminare cu coronavirus. Vacanta va fi intre 5 si 18 octombrie, timp in care parintii au fost rugati sa-i tina pe copii acasa.

Primarul din Deveselu, mort in urma cu doua saptamani, a fost reales in functie

Ion Aliman, primarul din Deveselu, judetul Olt, mort in urma cu doua saptamani dupa ce s-a infectat cu coronavirus, a fost reales in functie. Oamenii din Deveselu l-au votat pe Aliman, cu toate ca stiau ca acesta a murit. Astfel, primele rezultate arata ca primarul care a murit a castigat un nou mandat.

OLT: Prezenta de peste 100% in patru comune

Alegatorii din patru comune din zona de nord a judetului Olt, Barasti, Fagetelu, Tatulesti si Topana, s-au prezentat duminica la vot in proportie de peste 100%, in aceste localitati fiind de ordinul sutelor si numarul votantilor pe liste suplimentare, potrivit datelor de pe portalul prezenta. roaep. ro, relateaza Agerpres.

Gradinita 18 din Focsani, inchisa doua saptamani dupa ce s-au descoperit cazuri de COVID-19

Directia de Sanatate Publica a declansat o ancheta epidemiologica, mai ales ca in aceasta unitate au fost si doua sectii de votare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )