Libnet.ro
UNICEF

12:45

Motiune simpla impotriva lui Tudorel Toader

Antena3 Antena3,
Motiune simpla impotriva lui Tudorel Toader

Liberalii au decis luni ca, alaturi de USR, sa depuna la Camera Deputatilor o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au declarat, pentru AGERPRES, surse din PNL. Decizia a fost. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Vom depune o motiune impotriva lui Tudorel Toader. OUG 92 care arunca in aer sistemul de justitie (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca partidul pe care il conduce va depune, impreuna cu USR, o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Un partid partener din.

Liberalii vor depune o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei

Liberalii au decis astazi ca alaturi de USR, sa depuna la Camera Deputatilor o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au declarat surse din partidul PNL, potrivit Agerpres.

Ludovic Orban: PNL si USR depun o motiune impotriva lui Tudorel Toader

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca partidul pe care il conduce si USR vor depune o singura motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

Tudorel Toader: Nu poti sa te declari impotriva pensionarii anticipate a magistratilor, dar si a OUG pe legile Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a dat luni pe Facebook un nou raspuns celor care nu vor sa priceapa, precizand ca nu poti sa te declari impotriva pensionarii anticipate a magistratilor la 20 de ani de.

Tudorel Toader, postari ciudate, in serie, pe Facebook: Ce se intampla cu mesajele dupa o ora(FOTO)

UPDATE: Tudorel Toader a publicat un nou mesaj pe Facebook, pe care anunta, din nou ca il va sterge dupa o ora: Raspuns pentru cei care nu vor sapriceapa: Nu poti sa te declari impotriva.

Adevarul l-a deranjat pe Tudorel Toader. Reactia ministrului, dupa articolul privind culisele sedintei Comisiei de la Venetia

Adevarul a dezvaluit duminica seara ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, n-a scos un cuvant in sedinta de vineri a Comisei de la Venetia. Toader s-a aflat intr-o pozitia ingrata: de membru titular al Comisiei de la Venetia si de ministru al Justitiei, sustinut de o coalitie care a rescris Codurile penale in interesul infractorilor. Luni, Tudorel Toader a raspuns pe Facebook.

SORINA MATEI, atac exploziv la adresa lui TUDOREL TOADER: Nu isi asuma nici MIZERIA asta

Jurnalista Sorina Matei lanseaza acuzatii dure la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce acesta a negat ca OUG pe Legile Justitiei ii apartine. Cred ca nici calitatea de reprezentant la.

Raspunsul lui Tudorel Toader dupa ce presedintele Iohannis i-a cerut demisia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce administratia prezidentiala a dat un comunicat in care i se cere demisia lui Toader, in urma publicarii raportului Comisiei de la Venetia, in care sunt criticate dur.

Evaluarea lui Augustin Lazar a luat sfarsit: Tudorel Toader anunta miercuri daca il revoaca pe procurorul general

Tudorel Toader va prezenta miercuri de la ora 18 concluziile evaluarii activitatii manageriale a procurorul general Augustin Lazar. Aceasta evaluarea a fost demarata de la finalul lunii august, iar asteptarile su.

Evaluarea lui Augustin Lazar a luat sfarsit: Tudorel Toader anunta miercuri daca il revoca pe procurorul general

Tudorel Toader va prezenta miercuri de la ora 18 concluziile evaluarii activitatii manageriale a procurorul general Augustin Lazar. Aceasta evaluarea a fost demarata de la finalul lunii august, iar asteptarile su.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2606 seconds )