Libnet.ro
UNICEF

14:00

Motiunea de cenzura, tot mai aproape de 233 de voturi: 19 parlamentari ALDE ar fi gata sa demita Guvernul Dancila

B1 B1,
Motiunea de cenzura, tot mai aproape de 233 de voturi: 19 parlamentari ALDE ar fi gata sa demita Guvernul Dancila

Un numar de 19 parlamentari ALDE ar planui sa voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, au afirmat surse din PNL pentru stiripesurse. ro. Documentul va fi depus in Parlament fie vinerea. continuă pe B1

Stirile ProTV: Cercetatorii, tot mai aproape sa gaseasca leacul pentru raceala. Cand ar putea intra pe piata

Raceala si virozele ar putea deveni istorie. Ne dau sperante cercetatorii americani de la trei universitati de prestigiu.

Roger Federer recunoaste - Este tot mai aproape de retragere, va lua o decizie in urmatoarele saptamani

Nu a reusit sa castige vreun Grand Slam in 2019, desi a avut doua mingi de meci in finala de la Wimbledon cu Djokovic. Roger Federer 38 de ani) a recunoscut pentru jurnalistii elvetieni ca este in linie dreapta cu decizia privind retragerea din activitate.

Christine Lagarde, tot mai aproape de a deveni prima femeie presedinte din istoria BCE. Principala institutie bancara a UE este condusa acum de Mario Draghi

Christine Lagarde este pe cale sa devina prima femeie-presedinte din istoria Bancii Centrale Europene, dupa ce a obtinut marti, la Strasbourg, sprijinul Parlamentului European pentru numirea sa in functie,.

De ce tehnologiile de recunoastere faciala devin tot mai controversate in tara occidentala care le foloseste cel mai mult

De cativa ani politia din Marea Britanie investeste tot mai mult in soft-uri de recunoastere faciala si tot mai des pot fi vazute dubele albe unde imaginile sunt procesate pentru a se decide ce persoane suspecte vor fi legitimate. insa chiar si o tara atat de obisnuita cu camerele de supraveghere incepe sa-si puna intrebari presante despre tehnologia de face recognition: este folosita legal, incalca dreptul la intimitate, are inca erori, s-a exagerat cu implementarea ei? Politia spune insa ca tehnologia este foarte utila in depistarea celor care au de gand sa comita atentate teroriste.

Scolile romanesti se confrunta tot mai des cu probleme de securitate: pierderi de sute de mii de euro

Accesul la retelele WiFi din cadrul scolii si introducerea de catre elevi a echipamentelor proprii cu acces la Internet smartphone, tablete) devin provocari tot mai mari pentru mai toate scolile din Romania. In ultimii ani, tot mai multe scoli se.

SONICWALL: Scolile romanesti se confrunta tot mai des cu probleme de securitate cibernetica

Accesul la retelele WiFi din cadrul scolii si introducerea de catre elevi a echipamentelor proprii cu acces la Internet smartphone, tablete) devin provocari tot mai mari pentru mai toate scolile din Romania. in ultimul an, mai mult de 80% dintre scolile care au abordat echipa SonicWall din Romania s-au plans de probleme majore intampinate in accesarea Internetului si securizarea retelelor WiFi in anul scolar precedent.

Scolile romanesti se confrunta tot mai des cu probleme de securitate cibernetica. Principalele cauze

Pierderile unei singure institutii de invatamant pot ajunge la sute de mii de euro, iar refacerea unei retele si recuperarea datelor poate dura chiar si jumatate de an. Accesul la retelele WiFi din cadrul scolii si introducerea de catre elevi a echipamentelor proprii cu acces la Internet smartphone, tablete) devin provocari tot mai mari pentru mai toate scolile din Romania, arata studiul unei companii de securitate.

ALDE nu mai exista in Parlament. Cum influenteaza motiunea de cenzura

Demisiile a cinci deputati i-au lasat pe cei din ALDE fara grup parlamentar si in Camera Deputatilor, dupa ce, in urma cu o saptamana s-a destramat si grupul de la Senat. PSD continua racolarea alesilor din partidul lui Calin Popescu-Tariceanu cu scopul de a bloca motiunea de cenzura a Opozitiei.

Tariceanu: ALDE, ca partid de opozitie, trebuie sa semneze motiunea de cenzura

Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi seara, ca ALDE, ca partid de opozitie, trebuie sa semneze motiunea de cenzura impotriva guvernului si ca aceasta are sanse sa treaca.

Ludovic Orban: Vom depune motiunea de cenzura atunci cand vom avea garantia ca trece

Presedintele PNL, Ludovic Orban, vorbeste azi la Adevarul Live de la ora 13. 00 despre data la care liberali vor depune motiunea de cenzura precum si despre sansele acesteia de reusita.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )