Libnet.ro
UNICEF

18:15

Motiunea de cenzura trebuia depusa imediat dupa 10 august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Motiunea de cenzura trebuia depusa imediat dupa 10 august

Presedintele PMP, Eugen Tomac, crede ca sunt sanse foarte putine pentru a trece o motiune de cenzura si ca, un astfel de demers, ar fi trebuit facut de Opozitie dupa evenimentele din 10 august. continuă pe Ziarul Bursa

Protest la doua luni dupa manifestatia din 10 august: Cerem vinovatii din 10 august implicati in Jandarmeriada!

La doua luni de la protestul de pe 10 august din Piata Victoriei, unde au fost ranite sute de persoane, romanii ies din nou in fata Guvernului pentru a cere dreptate pentru victime si pedepsirea responsabililor.

Protestatarii acuzati ca i-au lovit pe jandarmi la mitingul din 10 august au fost arestati

Judecatoria Sectorului 1 a admis cererea procurorilor privind arestarea preventiva pentru 30 de zile a celor doi protestatari acuzati ca au lovit jandarmi la mitingul din 10 august. Cei doi agresori au fost retin.

Cei doi protestatari acuzati ca i-au lovit pe jandarmi la mitingul din 10 august au fost arestati

Cei doi barbati, retinuti initial pentru agresarea unor jandarmi la mitingul din 10 august din Piata Victoriei, au fost arestati preventiv pe o perioada de 30 de zile. Judecatoria Sectorului 1 a admis cererea procurorilor privind arestarea preventiva, relateaza Mediafax.

UPDATE Doi protestatari, retinuti n urma violentelor din 10 august. Parchet: Au exercitat violente fizice fata de jandarmi

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au retinut, joi, doi protestatari in urma violentelor la mitingul din 10 august, ei fiind acuzati ca au exercitat violente fizice fata de jandarmi, scrie Agerpres.

Primele retineri in cazul jandarmilor batuti la mitingul din 10 august din Piata Victoriei

Doi barbati au fost retinuti, joi, fiind acuzati ca au agresat doi jandarmi la mitingul din 10 august din Piata Victoriei,au anuntat surse judiciare. Ei au fost audiati timp de cateva ore la Politia.

Alti doi protestatari de la mitingul din 10 august, RETINUTI sub acuzatia de violente asupra jandarmilor

Doi dintre protestatarii violenti de la manifestatia din 10 august au fost retinuti. Cei doi barbati sunt acuzati de ultraj si urmeaza sa fie prezentati in fata magistratilor, vineri, cu propunere de.

Miting diaspora. Perchezitii la trei dintre agresorii jandarmilor de la protestele din 10 august

Politistii si procurorii efectueaza, joi, perchezitii la trei dintre agresorii jandarmilor de la protestul din 10 august din Piata Victoriei, informeaza Biroul de presa al Politiei Capitalei.

Descinderi la huligani care i-au batut pe cei doi jandarmi care au ajuns la spital pe 10 august. Mai multe persoane vor fi duse la audieri

Mai multe descinderi au loc, joi dimineata, la mai multi huligani care i-au batut pe cei doi jandarmi pe data de 10 august 2018, cand a avut loc mitingul diasporei. Persoanele ridicate vor fi duse la audieri la Politia Capitalei.

Ancheta in cazul barbatului care a furat pistolul fortelor de ordine la protestul din 10 august, la final. Concluzia specialistilor

Procurorii Parchetului Capitalei sunt aproape de final cu cercetarile in dosarul protestatarului Daniel Dumitru, barbatul care a furat pistolul jandarmeritei Stefania, in timpul protestului din 10.

Protestatarii violenti de la mitingul din 10 august, ARESTATI PREVENTIV

Cei doi protestatari retinuti joi in urma perchezitiilor facute la mai multe adrese au primit 30 de zile de detentie. Cei doi barbati sunt acuzati de ultraj ;i violene ]mpotriva jandarmilor, la.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )