Libnet.ro
UNICEF

23:45

Motiunea PSD, impotriva lui Citu. Prima reactie a lui Eugen Teodorovici: Dovada ca nu au ce cauta la Guvernare

Antena3 Antena3,
Motiunea PSD, impotriva lui Citu. Prima reactie a lui Eugen Teodorovici: Dovada ca nu au ce cauta la Guvernare

Eugen Teodorovici a transmis un mesaj legat de motiunea depusa astazi impotriva lui Florin Citu. Fostul ministru al Finantelor sustine ca PNL si pseudo-ministrul Citu nu au ce cauta la Guvernare si trebuie. continuă pe Antena3

PSD depune motiune impotriva ministrului Finantelor. Prima reactie a lui Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca reprezentantii PSD sunt jenantiprin depunerea la Senat a unei motiuni simple impotriva ministrului Finantelor. Eu il felicit pe ministrul Finantelor.

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa ce Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania: Este dreptul sau. A fost in dezcord cu o decizie majoritara a partidului

Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania. Liderul partidului a sustinut ca europarlamentarul este in total dezacord cu liderii Pro Romania si acesta ar fi fost.

Prima reactie a lui Vivi, presupusa iubita a lui Cornel Gales, dupa ce a aflat ca acesta a murit: Sunt disperata

Din nefericire, s-a confirmat informatia potrivit careia Cornel Gales, vaduvul Ilenei Ciuculete, a murit intr-un accident rutier in Spania. Viviana, sefa si presupusa iubita a barbatului, a declarat ca acesta a incetat din viata. Cornel Gales a murit intr-un accident de masina in Spania Din pacate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )