Libnet.ro
UNICEF

10:15

Motiunea simpla Guvernare PNL, numele tau este austeritate , dezbatuta in plen

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Motiunea simpla Guvernare PNL, numele tau este austeritate , dezbatuta in plen

ACTUALIZARE - Motiunea simpla Guvernare PNL, numele tau este austeritate a fost adoptata in Senat, cu 59 de voturi pentru, 56 contra si 2 abtineri. Motiunea simpla urmeaza sa fie publicata in Monitorul Oficial. ---- *ACTUALIZARE - Calin Popescu Tariceanu a declarat ca recomanda respingerea motiunii, prima masura luata de Guvernul Orban, anularea supraacizei, a fost o gaura mare in buget, raportata la situatia in care bugetul se afla. Acesta a afirmat ca doreste, din partea Guvernului, responsabilitate fiscala. ---- *ACTUALIZARE - Adrian Wiener, membru al USR, a declarat in cursul sedintei Senatului ca Romania are de un buget onest. ---- *ACTUALIZARE - Eugen Nazare, membru al PNL, afirma ca Eugen Teodorovici este responsabil pentru deciziile luate pana si ca o motiune nu se poate dezbate in cazul unui Guvern aflat la conducere de o luna. Acesta a conchis declaratia din cadrul Senatului ca Romania are nevoie de dezvoltare si coerenta, nu dedezbateri inutile. ---- Plenul se reuneste azi pentru a dezbate initiativele legislative inscrise in ordinea de zi, printre care dezbaterea si votul asupra motiunii simple intitulate: Guvernare PNL - numele tau este austeritate. continuă pe Ziarul Bursa

Motiunea simpla Guvernare PNL, numele tau este austeritate , dezbatuta in plen

Plenul se reuneste azi pentru a dezbate initiativele legislative inscrise in ordinea de zi, printre care dezbaterea si votul asupra motiunii simple intitulate: Guvernare PNL - numele tau este austeritate.

Motiunea simpla Guvernare PNL, numele tau este austeritate a fost adoptata in Senat

ACTUALIZARE - Motiunea simpla la adresa lui Florin Citu a trecut cu 59 de voturi pentru, 56 de voturi impotriva si doua abtineri. Votul a fost unul secret, electronic. ---- *ACTUALIZARE - Calin Popescu Tariceanu a declarat ca recomanda respingerea motiunii, chiar daca prima masura luata de Guvernul Orban, anularea supraaccizei, a provocat o gaura mare in buget. Acesta a afirmat ca doreste, din partea Guvernului, responsabilitate fiscala. ---- *ACTUALIZARE - Adrian Wiener, membru al USR, a declarat in cursul sedintei Senatului ca Romania beneficiaza de un buget onest. ---- *ACTUALIZARE - Eugen Nazare, membru al PNL, afirma ca Eugen Teodorovici este responsabil pentru deciziile luate pana in momentul de fata, iar motiunea nu se poate dezbate in cazul unui Guvern aflat la conducere de o luna. Acesta a conchis spunand ca Romania are nevoie de dezvoltare si coerenta, nu dedezbateri inutile. ---- Plenul se reuneste azi pentru a dezbate initiativele legislative inscrise in ordinea de zi, printre care dezbaterea si votul asupra motiunii simple intitulate: Guvernare PNL - numele tau este austeritate.

SENAT: Motiunea simpla Guvernare PNL, numele tau este austeritate , pe ordinea de zi a plenului

Motiunea simpla Guvernare PNL, numele tau este austeritate, initiata de 41 de senatori de la PSD, adresata ministrului de Finante, Florin Citu, urmeaza sa fie dezbatuta si votata, luni, in plenul Senatului.

Senatul va dezbate motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor intitulata Guvernare PNL numele tau este AUSTERITATE

Senatul dezbate, luni, motiunea simpla intitulata Guvernare PNL numele tau este AUSTERITATE, impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu. Motiunea, a carei dezbatere incepe la ora 16:00, este.

La o zi distanta de prima inclestare parlamentara in guvernarea PNL

Senatul dezbate si voteaza, luni, motiunea simpla cu titlul Guvernare PNL-numele tau este austerita.

Prima reactie a lui Eugen Teodorovici, dupa ce motiunea simpla impotriva lui Florin Citu a trecut

Eugen Teodorovici i-a transmis un mesaj lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla impotriva ministrului de Finante a trecut.

Florin Citu, anunt despre demisie, dupa ce motiunea simpla impotriva sa a trecut la Senat

Florin Citu a precizat ca nu va demisiona, dupa ce motiunea simpla impotriva sa a fost votata la Senat.

Motiunea simpla depusa de PSD impotriva ministrului Finantelor se dezbate luni in Parlament

Motiunea simpla initiata de 41 de senatori de la PSD impotriva ministrului de Finante, Florin Citu, urmeaza sa fie dezbatuta si votata, luni, in plenul Senatului.

Senatul a adoptat motiuneaimpotriva ministrului Finantelor. Citu: Daca PNL imi cere demisia, imi dau demisia. Reacia lui Orban

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor Florin Citu, in care PSD cerea demisia acestuia, a fost adoptata luni de Senat. Dupa vot, ministrul Citu a declarat ca daca PNL ii cere demisia, isi da demisia, dar in opinia sa, motiunea nu a venit cu nimic serios. Drept raspuns, premierul a spus ca nu are de gand sa ia vreo decizie.

Florin Citu, dupa ce Senatul a adoptat motiunea simpla impotriva sa: Daca partidul zice sa fac un pas in spate, demisionez (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat ca va demisiona ca i-o va cere partidul, dupa ce plenul Senatului a adoptat o motiune simpla impotriva sa, cu 59 de voturi pentru si 56 de voturi.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )