Libnet.ro
UNICEF

22:47

Motiunea simpla pe Educatie a fost respinsa de Senat

Antena3 Antena3,
Motiunea simpla pe Educatie a fost respinsa de Senat

Motiunea simpla a PNL O Romanie fara educatie de calitate este o Romanie saraca a fost respinsa, luni, de Senat. in favoarea motiunii au fost 41 de voturi, 68 au fost. continuă pe Antena3

Motiunea simpla pe Educatie depusa de PNL va fi dezbatuta si votata luni in plenul Senatului

Motiunea simpla a PNL O Romanie fara educatie de calitate este o Romanie saraca va fi dezbatuta si votata, luni, in plenul Senatului, scrie Agerpres. In motiunea semnata de 37 de senatori PNL si USR se cere demisia ministrului Educatiei, Liviu Pop, caruia i se mai solicita sa prezinte in Parlament un raport privind starea invatamantului romanesc.

Motiunea simpla pe Educatie, depusa de PNL si USR, a fost respinsa de Senat

ACTUALIZARE 19:21 Senatul a respins astazi, cu 68 impotriva, 41 pentru si noua abtineri, motiunea simpla depusa de PNL si USR pe educatie, prin care cele doua partide de opozitie criticau starea invatamantului din Romania si cerea demisia ministrului Liviu Pop. *ACTUALIZARE 19:13 Liviu Pop, in plenul Senatului: Greselile se pot corecta, erorile nu *Turcan: Liviu Pop poate fi fortat prin votul parlamentarilor sa plece de la Ministerul Educatiei.

Motiunea simpla PNL-USR impotriva ministrului Educatiei, respinsa de Senat

Motiunea simpla a parlamentarilor PNL si USR prin care se cerea demisia ministrului Educatiei Liviu Pop a fost respinsa in plenul Senatului, cu 68 voturi impotriva, 41 voturi pentru si 9 abtineri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )