Libnet.ro
UNICEF

08:00

Motiv incredibil pentru moartea copilului de cinci ani din Buzau

Antena3 Antena3,
Motiv incredibil pentru moartea copilului de cinci ani din Buzau

Decesul copilului de 5 ani, din localitatea buzoiana Tabarasti, a fost cauzat de inhalarea unor vapori ai unui insecticid sau ai altor substante toxice si nu de intoxicarea cu alimente, a anuntat miercuri,. continuă pe Antena3

TRAGEDIE! Un baietel de cinci ani din Buzau a murit subit

Un baietel din Buzau, in varsta de 5 ani, s-a stins din viata dupa o zi de chin si agonie, fara ca cineva sa fi stiut ca ar avea vreo afectiune. Sambata, familia s-a asezat la masa, la casa lor.

Intoxicatie cu vapori de substante toxice, posibila cauza a mortii baietelului de cinci ani din Buzau

A inhalat vaporii unui insecticid sau alte substante toxice. Aceasta este banuiala medicilor buzoieni, in cazul copilului de cinci ani care a murit duminica, la o zi dupa ce a inceput sa se simta foarte rau. Parintii au crezut initial ca baietelul lor a murit din cauza vreunui aliment consumat sambata, in timp ce se aflau la ferma lor din satul Tabarasti.

VIDEO Intoxicatie cu vapori de substante toxice, posibila cauza a mortii baietelului de cinci ani din Buzau

A inhalat vaporii unui insecticid sau altor substante toxice. Aceasta este banuiala medicilor buzoieni, in cazul copilului de cinci ani care a murit duminica, la o zi dupa ce a inceput sa se simta foarte rau. Parintii au crezut initial ca baietelul lor a murit din cauza vreunui aliment consumat sambata, in timp ce se aflau la ferma lor din satul Tabarasti.

Caz socant! Studenta, desfiguratade iubit dintr-unun motiv incredibil

Melissa Gentz, in varsta de 22 e ani, este o studenta din Brazilia, care a fost batuta cu bestialitate de logdnicul ei Eric Bretz, in varsta de 25 de ani. Victima s-a filmat si a postat pe Instagram.

Politia ancheteaza moartea unui copil de cinci ani. A inceput sa se simta rau dupa ce a mancat sarmale si clatite

Durere fara margini intr-o familie din comuna buzoiana Galbinasi, care si-a pierdut fiul in varsta de cinci ani. Parintii cred ca nenorocirea a fost cauzata de o toxiinfectie alimentara, insa necropsia le va confirma sau infirma suspiciunile. Copilul s-a stins la o zi dupa ce a mancat sarmale si clatite.

Motivul incredibil pentru care un barbat din Iasi a fost condamnat la trei ani de inchisoare

Motivul incredibil pentru care un barbat din Iasi a fost condamnat la trei ani de inchisoare. Moldoveanul a fost gasit vinovat pentru ca a furat anafura. Barbatul din Targu Frumos a fost gasit vinovat de.

Barbatul care si-a sechestrat si agresat concubina timp de cinci ani ii batea crunt si pe copiii femeii

Noi detalii socante ies la iveala in cazul femeii din comuna argeseana Rucar care a fost sechestrata si batuta timp de cinci ani in casa de concubinul cunoscut pe internet. in urma cu cinci ani, concubinul a batut-o atat pe ea, cat si pe cei doi copii ai femeii, insa dupa doua saptamani cei doi s-au impacat. Femeia este casatorita, iar sotul sau este la Iasi, cu cei doi copii.

Riscul de infarct ar putea fi masurat cu cinci ani inainte

O noua metoda de analizare a imaginilor obtinute cu ajutorul computerului tomograf poate anticipa care pacienti risca un atac de cord, cu ani de zile inainte ca acesta sa aiba loc, potrivit unor cercetatori.

Un baietel de zece ani din Iasi a fost dat disparut. Apelul disperat al familiei

Un baiat din Iasi, in varsta de 10 ani, a plecat astazi la scoala si nu s-a mai intors la domiciliu. Disperati, parintii au mers la politie si au raportat disparitia. Doru Adrian Denis a plecat de la.

Proiectul lui Dragnea si Tariceanu pentru declasificarea unei Hotarri CSAT din 2005, adoptat de comisiile din Senat

Comisiile de aparare si de administratie din Senat au adoptat rapoarte de admitere pentru proiectul de lege initiat de Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu pentru desecretizarea unei hotarari a CSAT din 2005 privind combaterea coruptiei, fraudei si spalarii banilor, precum si a tuturor documentelor care contin informatii clasificate in baza acesteia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )