Libnet.ro
UNICEF

08:15

Motive pentru revocarea procurorului general Augustin Lazar

Antena3 Antena3,
Motive pentru revocarea procurorului general Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca declanseaza procedura de evaluare a activitatii manageriale a procurorului general, Augustin Lazar, in contextul protocoalelor incheiate cu SRI. El a. continuă pe Antena3

SONDAJ Credeti ca va cere ministrul Toader revocarea procurorului general Lazar?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a hotarat sa-l evalueze pe procurorul general Augustin Lazar. Acesta din urma acuza o nevoie imperioasa a cuiva de . ) a subordona Ministerul Public, declarand ca tema protocoalelor e una falsa, folosita manipulatoriu. Lazar a mai aratat ca evaluarea vine in contextul unor investigatii-cheie, inclusiv cea referitoare la violentele din 10 august. Ministrul Toader, pe de alta parte, spune ca decizia de evaluare nu a venit din senin. Credeti ca va cere ministrul Toader revocarea procurorului general Lazar? Participa la Sondajul HotNews. ro.

Scrisoare publica de sprijin a procurorul general Augustin Lazar semnata de 200 de magistrati: Solicitare expresa adresata lui Tudorel Toader

Magistratii se solidarizeaza cu procurorul general Augustin Lazar in fata criticilor aduse de Tudorel Toader care a si declansat procedura de evaluare a activitatii acestuia, procedura care foarte posibil se va.

200 de magistrati isi exprima sustinerea fata de procurorul general Augustin Lazar. Acestia i-au scris ministrului Tudorel Toader

Peste 200 de magistrati i-au transmis o scrisoare ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in care isi exprima sustinerea fata de procurorul general Augustin Lazar.

Evaluarea Procurorului General nu reprezinta o forma de presiune

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat astazi ca nu se sustine afirmatia potrivit careia evaluarea procurorului general Augustin Lazar constituie o forma de presiune in contextul dosarelor privind evenimentele din 10 august sau dosarul Revolutiei.

VIDEO Procurorul general, Augustin Lazar, declaratie de presa: Este o perioada foarte sensibila pentru statul de drept si pentru justitie / O manipulare penibila

Procurorul General, Augustin Lazar, a prezentat, luni, corespondenta cu ministrul Justitiei si CSM, spunand ca prima adresa a fost facuta in 13 martie 2017, iar urmatoarea adresa este din 19 martie, cand ministrul Justitiei cere detalii despre protocoale si desecretizarea. Manipularea opiniei publice este folosita ca instrument pentru destabilizarea activitatii procurorilor. Aceasta declaratie are rolul de a stabili adevarul. Consider si o chestiune de onoare si o datorie profesionala sa clarific toate suspiciunile si interpretarile false aparute abundent in spatiul public, a spus el, comentand ca este o perioada foarte sensibila pentru statul de drept si pentru justitie.

LIVEVIDEO Procurorul general, Augustin Lazar, declaratie de presa, de la ora 15.00

Procurorul general, Augustin Lazar, sustine luni, la ora 15. 00, o declaratie de presa privind corespondenta legata de protocoalele dintre Ministerul Public si SRI, la sediul Parchetului General.

Procurorul general Augustin Lazar face publice protocoalele dintre Ministerul Public si SRI

Procurorul general al Romaniei va prezenta corespondenta intre Ministerul Public si Serviciul Roman de Informatii pe marginea protocoalelor incheiate intre cele doua institutii. Magistratul va face declaratii pe acest subiect luni, in jurul pranzului.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde lui Augustin Lazar: Evaluarea procurorului general nu e o forma de presiune

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine o conferinta de presa la Ministerul Justitiei pentru a-i da replica procurorului general, Augustin Lazar. Ministrul a anuntat aceasta conferinta dupa ce Lazar a.

UPDATE Tudorel Toader, dupa declaratiile lui Augustin Lazar: Se numeste libertate de exprimare iar fiecare se exprima dupa cum i dicteaza limitele de ntelegere

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a comentat luni, dupa declaratiile procurorului general Augustin Lazar potrivit carora manipularea opiniei publice este folosita ca instrument pentru destabilizarea activitatii procurorilor, ca se numeste libertate de exprimare iar fiecare se exprima dupa cum ii dicteaza limitele de intelegere. De asemenea, Toader a spus ca va anunta marti ora la care va sustine conferinta de presa referitoare la recentele afirmatii ale procurorului general al PICCJ.

Toader si Lazar, meci de ping pong cu acuzatii. Ministrul Justitiei sustine ca decizia de evaluare a procurorului general nu a venit din senin.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit, luni dimineata, despre demararea procedurii de evaluare a procurorului general Augustin Lazar, sustinand ca decizia nu a venit din senin, ci a observat de-a lungul timpului, scrie Ziare. com .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )