Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul incredibil pentru care Codin Maticiuc i-a scris lui Dragnea. Nu cred ca sunteti nici dvs raul politic absolut

Antena3 Antena3,
Motivul incredibil pentru care Codin Maticiuc i-a scris lui Dragnea. Nu cred ca sunteti nici dvs raul politic absolut

Codin Maticiuc i-a transmis un mesaj emotionant sefului PSD, Liviu Dragnea, in care ii vorbeste acestuia despre cazul tinerei bolnave de scleroza multipla, care a ramas fara pensie si il. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, raspuns la postarea lui Codin Maticiuc: Domnule Codin Maticiuc....

Dupa ce Codin Maticiuc a scris pe pagina sa de Facebook despre cazul femeii care a ramas fara pensie de handicap pentru ca a scos o carte de poezii, adresandu-i mai multe solicitari lui Liviu Dragnea. Seful.

Dragnea ii raspunde lui Codin Maticiuc, pe Facebook: Vom modifica aceasta lege proasta (FOTO)

Codin Maticiuc i-a transmis o scrisoare lui Liviu Dragnea. Vedeta a facut referire la cazul tinerei bolnave de scleroza multipla care a ramas fara pensie pentru ca a scris o carte de poezii. Legea spune.

Codin Maticiuc i-a cerut lui Dragnea sa schimbe legea care a obligat-o pe tanara cu scleroza sa inapoieze pensia de handicap. Ce i-a raspuns Dragnea

Codin Maticiuc, celebru personaj monden al Capitalei, i-a cerut lui Liviu Dragnea sa schimbe legea prin care statul i-a cerut tinere bolnave de scleroza multipla sa inapoieze pensia de handicap, dupa ce a obtinut un venit fabulos de 260 de lei de pe urma unui volum de poezii. Liderul PSD i-a promis lui Maticiuc ca va modifica legea.

Primarul unei comune aradene cu 1.500 de locuitori a cumparat fara licitatie 760 de cosuri de gunoi stradale, pentru care trebuie sa achite de 3 ori veniturile comunei in 2017

Primarul comunei aradene Archis, Nicolae Valea PSD), a cumparat, fara organizarea unei licitatii, 760 de cosuri de gunoi stradale, pentru care are de achitat peste 670. 000 de lei, adica de trei ori veniturile comunei in 2017, potrivit unor documente obtinute de agentia News. ro. Toate satele care apartin de comuna au in total mai putin de 20 de kilometri de strazi, cu 640 de case si 1. 500 de locuitori. Primaria a folosit doar jumatate dintre cosuri, pentru ca pe restul nu mai are loc sa le instaleze, celelalte fiind depozitate. Conform calculelor, fiecare cos de gunoi a costat peste 800 de lei, in conditiile in care pe internet firmele vand produse similare cu 130 - 200 de lei.

M-am indragostit doar o data, la 26 de ani. Motivul pentru care Corinei Chiriac ii e mai bine singura

Celebra cantareata Corina Chiriac a dezvaluit motivul din care ii este mai bine necasatorita. La 66 de ani talentata artista iubeste ceea ce face, relateaza clik. ro Corina Chiriac nu.

Motivul pentru care nu e bine sa mancam mai mult de 500 de grame de fructe pe zi: Toata fructoza se duce in ficat dupa care...

Nu e bine sa mancam mai mult de 500 de grame de fructe pe zi. Fructoza oboseste ficatul. Toata lumea stie ca alcoolul e un produs care se metabolizeaza exclusiv in ficat si ca urmare,.

Motivul pentru care tot mai multe femei au renuntat la sutien. S-au lasat fotografiate cu rusinea la vedere. Dovada

Tot mai multe tinere, dar si doamne trecute de primavara vietii au adoptat o practica cu adevarat revolutionara pentru o lume plina de inhibitii. Au renuntat la sutiene pe care le-au considerat accesorii.

Horoscopul zilei - 22 octombrie. Zodia pentru care se anunta o saptamana grea

Berbec Este o zi foarte potrivita pentru a-ti rezolva problemele casnice. Esti in largul tau in mijlocul rudelor si prietenilor tai si ai parte de o zi linistita. Taur Ai multa energie si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )