Libnet.ro
UNICEF

13:45

Motivul pentru care Catalin Botezatu ramane fara job, din cauza problemelor de sanatate. Ce decizie a luat

Playtech Playtech,
Motivul pentru care Catalin Botezatu ramane fara job, din cauza problemelor de sanatate. Ce decizie a luat

Catalin Botezatu a oferit detalii, cu cateva zile in urma, legate de boala cu care se confrunta. Acesta a fost supus unei interventii chirurgicale, la inceputul lunii septembrie, din acest an. Vestile nu par sa fie unele tocmai bune pentru designer, mai ales ca recent s-a aflat ca va ramane si fara job, din pricina . continuă pe Playtech

Caru cu vedete: Catalin Botezatu ramane fara job din cauza problemelor de sanatate? Iata cat de mult a slabit designerul; Anca Serea, epuizata cu sase copii: Caut o bona, abia ma mai descurc

Veste trista pentru Andra Maruta. Fratele vedetei, diagnosticat cu o boala crunta. Sandel Mihai a fost diagnosticat de medici cu. N-a avut probleme de fertilitate, insa a adoptat doi copii inainte de-a avea unul biologic. De ce a procedat asa Katherine Heigl? Katherine si Josh au stiut dintotdeauna ca vor sa adopte. Cuplul VIP.

Antonia a recunoscut ce va face cand Alex Velea va fi plecat la Asia Express. Motivul pentru care nu-l insoteste

Cuplul de artisti va fi pus la incercare, in urmatoarea perioada. Antonia a dezvaluit de curand ce va face atunci cand Alex Velea va porni alaturi de Mario Fresh spre aventura din Asia. Artista a dezvaluit atat motivul pentru care nu il insoteste la Asia Express, dar si ce va face timp de doua luni .

Evolutia ar putea fi motivul pentru care nu exista animale cu trei picioare

Dupa cum stii toate animalele au doua sau patru picioare. insa, de ce nu exista si animale cu trei picioare? Ei bine, un motiv ar putea fi chiar evolutia. Ei bine, din punct de vedere.

RAMAS BUN, CATALIN BOTEZATU! BLESTEMUL lui Razvan Ciobani LOVESTE DIN MORMANT: Si-a pierdut SANATATEA, iar acum ramane si fara

Catalin Botezatu a suferit o operatie de indepartare a unei tumori canceroase de la nivelul colonului, iar acum trece printr-o perioada de recuperare, care se prelungeste.

Raluca Badulescu si Catalin Botezatu, surprinsi impreuna, in acest weekend. Cum se recupereaza designerul

Raluca Badulescu si Catalin Botezatu s-au fotografiat impreuna in acest weekend. Juratii de la Bravo, ai stil au postat poza pe retelele de socializare, unde au primit zeci de mii de aprecieri din partea fanilor. Acestia i-au transmis lui Botezatu sa se faca bine cat mai repede, intrucat vor sa il vada din nou la .

Drama momentului in SHOWBIZ! Catalin Botezatu a vorbit despre BOALA SA: Nu am trecut niciodata prin astfel de dureri

Catalin Botezatu a dezvaluit noi detalii despre boala teribila de care sufera, dupa operatia cumplita la care a fost supus.

DEZVALUIRI SOCANTE despre COSMARUL prin care trece Catalin Botezatu! Nimeni nu a stiut ce s-a intamplat cu adevarat dupa operatie...

Catalin Botezatu a facut marturii socante despre cosmarul pe care l-a trait in urma operatiei dificile la care a fost supus de medicii turci.

S-A DECIS! Multi ROMANI vor ramane FARA PERMIS DE CONDUCERE! Daca SUFERI de una dintre aceste BOLI nu vei mai putea conduce NICIODATA

Soferii romani, in alerta! Mare atentie, daca te numeri printre cei care sufera de bolile descrise mai jos, e posibil sa ramai fara permis.

Tarom, precizari despre motivul pentru care Madalina Mezei a fost revocata din functia de director al companiei

Consiliul de Administratie al Tarom precizeaza ca Madalina Mezei a fost revocata din functia de director general al companiei intrucat nu a reusit sa duca la indeplinire hotararile CA, ale AGA si nici anumite obligatii care ii reveneau.

Top 5 motive pentru care managerii aleg sa paraseasca firmele

Managerii din companiile locale au o serie de motive ce ii determina sa faca o schimbare drastica in cariera, fie in cadrul organizatiei, fie in afara acesteia. De asemenea, tranzitarea se face de cele mai multe ori pe laterala, in companie, sau in organizatii similare pe pozitii mai inalte, doar in putine cazuri optand pentru o schimbare totala a domeniului si a ariei de expertiza, explica un consultant de leadership si personal branding.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3322 seconds )