Libnet.ro
UNICEF

21:15

Motivul pentru care Cosmin Cernat a fost pus pe liber si nu mai prezinta emisiunea Survivor

B1 B1,
Motivul pentru care Cosmin Cernat a fost pus pe liber si nu mai prezinta emisiunea Survivor

Unul dintre cei mai bine platiti prezentatori TV din Romania, care a facut audiente-record cu emisiunea lui, este nevoit sa-si caute de munca. Kanal Da incheiat colaborarea cu Cosmin Cernat, iar CIAO. RO a. continuă pe B1

Scandalos. Motivul pentru care o fetita din Hunedoara este nevoita sa locuiasca aproape de vecinul care a violat-o

Cosmar trait de o fetita de zeceani din Hunedoara! Copila este nevoita sa locuiasca usa in usa cu vecinul acuzat ca a violat-o.

Motivul pentru care copiii ajung in pragul sinuciderii. Sunt singuratici, nu au prieteni. in scoala se acumuleaza multa frustrare si teama

Cazurile de tentative de suicid in randul adolescentilor la varste tot mai mici au crescut ingrijorator in ultimii ani, iar ele arata fragilitatea noii generatii de copii.

Scene incredibile in Bucuresti. O femeie s-a aruncat in Dambovita. Motivul pentru care a recurs la acest gest

O femeie de 48 de ani s-a aruncat in Dambovita, la intersectia strazilor Abatorului cu Splaiul Unirii, din Capitala.

NECAZUL lui ION ILIESCU: Motivul SOCANT pentru care fostul presedinte si sotia lui NU au avut niciodata copii. Este DE NECREZUT!

IMPRESIONANT! Putini stiu care este cel mai mare regret al sotilor Iliescu. Fostul presedinte si sotia sa, Nina, nu au avut niciodata copii, iar acesta a fost un motiv de apriga tristete in viata de.

Exclus dupa Exatlon, Cosmin Cernat revine in forta. Ce emisiune va prezenta. Nu te-ai fi asteptat

A prezentat Exatlon timp de trei sezoane, apoi a fost exclus de la carma concursului sportiv. in locul adrenalinei de altadata a venit Survivor, show comentat de Dan Cruceru. Pentru profesionalism, sefii de la Kanal D l-au intors din drum pe Cernat, astfel ca moderatorul TV va putea fi revazut din nou pe sticla. Ce .

Un sofer roman de TIR a fost batut de patronii pentru care lucra, in Spania. I-au luat cheile de la casa, masina, telefonul, l-au amenintat cu moartea!

Un sofer roman de TIR a fost batut de patronii pentru care lucra, in Spania. Potrivit unei postari facute pe Facebook, agresorii romanului sunt trei frati care detin o afacere in Toledo. Acestia l-au amenintat cu moartea daca face plangere la Politie, insa romanul a ajuns insa in fata agentilor si le-a spus totul.

Cristina Topescu a fost la un pas sa devina mama. A ales si numele fetitei. Drama din viata jurnalistei

Viata Cristinei Topescu a trezit numeroase semne de intrebare abia acum, dupa decesul acesteia. Acum toata lumea se intreaba cum a aratat, de fapt, tabloul vietii sale. Andreea Berecleanu a facut marturii sfasietoare despre motivul pentru care aceasta nu si-a indeplinit niciodata visul de a avea o familie. Cristina Topescu a fost la un pas .

Cum a hartuit un politist un elev de liceu. Motivul pentru care l-a ingropat pe baiat in amenzi care totalizeaza 5.000 lei

Un politist din Oradea s-a ales cu dosar penal pentru abuz in serviciu, acuzat ca a hartuit si amendat excesiv un elev de liceu, fiul vecinilor sai cu care este in dusmanie, baiatul alegandu-se cu amenzi de 5. 000 lei pentru o banala imbranceala in curtea scolii.

Motivul pentru care IPJ Buzau ar putea ramane, in cateva zile, fara cei mai experimentati politisti

Aproximativ 20 de oameni ai legii din Inspectoratul de Politie al Judetului Buzau au inceput demersurile pentru pensionare. Asta, in contextul in care la nivelul IPJ Buzau exista, in acest moment, un deficit de 12 la suta.

Care este motivul pentru care se spune ca statul Kiribati este primul care va disparea de pe harta lumii

Pierdute in mijlocul Oceanului Pacific, insulele care formeaza arhipelagul Kiribati sunt in pericol de disparitie, din cauza cresterii nivelului apei, ca urmare a schimbarilor climatice.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )