Libnet.ro
UNICEF

13:00

Motivul pentru care Donald Trump a fost dat in judecata de propria nepoata

România Liberă România Liberă,
Motivul pentru care Donald Trump a fost dat in judecata de propria nepoata

Presedintele american Donald Trump a fost dat in judecata de propria nepoata, Mary Trump, aceasta ac. continuă pe România Liberă

EXCLUSIV Motivul pentru care Delia a renuntat la ideea de a fi mama! Vestea trista pe care a primit-o, dupa ani de tratamente

Dupa multe incercari si mii de euro cheltuiti, artista s-a dat batuta si nu spera ca isi va mai vedea vreodata visul cu ochii, acela de a avea un copil. isi doreste nespus sa devina mama Delia Matache face parte din galeria selecta a celor mai longevive vedete din Romania, ba mai mult, ea a .

S-a aflat cine este judecatorul favorit pe care Donald Trump il vrea la Curtea Suprema dupa disparitia lui Ruth Bader Ginsburg

Presedintele Donald Trump s-a intalnit cu judecatorul conservator Amy Coney Barrett la Casa Alba, in contextul in care acesta a aparut ca favorit pentru inlocuirea regretateii Ruth Bader Ginsburg la Curtea.

Donald Trump a fost dat in judecata de nepoata sa Mary Trump pentru o mostenire

Mary Trump, nepoata a presedintelui american Donald Trump, l-a dat in judecata pe acesta joi, acuzandu-l pe el si pe alti membri ai familiei sale ca au inselat-o cu zeci de milioane de dolari dintr-o mostenire, potrivit Agerpres.

Soc in Italia. Motivul pentru care AS Roma a pierdut la masa verde meciul cu Verona

Justitia sportiva italiana a decis sa acorde victoria la masa verde formatiei Verona in partida cu.

Concurenta mare pentru Donald Trump! Vladimir Putin a fost si el nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace. Care sunt argumentele

Dupa Donald Trump, si Vladimir Putin a fost nominalizat pentru Premiul Nobel pentru Pace in 2021. Scriitorul rus Serghei Komkov a facut propunerea, potrivit agentiei EFE, citata de Agerpres. Propunerea.

Tentativa de asasinare la adresa lui Donald Trump! Cum a incercat o femeie sa il omoare pe presedinte

Presa americana a publicat in acest weekend materiale ample despre o tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump. Presa americana vorbeste despre interceptarea unui pachet continand otrava inainte de a ajunge la Casa Alba. Tentativa de asasinare la adresa lui Donald Trump Pachetul cu pricina era o scrisoare cu ricina care a fost adresat presedintelui .

Justitia din SUA a inculpat-o pe canadiana care intentiona sa il otraveasca pe Donald Trump

Pascale Ferrier, femeia de 53 de ani din Quebec acuzata ca i-a trimis o scrisoare otravita presedintelui american Donald Trump, a fost inculpata oficial sub acuzatia de amenintari la adresa presedintelui Statelor Unite de o instanta din statul New York.

Donald Trump i-a sunat pe cei care l-au propus la Premiul Nobel pentru Pace. Ce le-a transmis presedintele american

Nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace 2021, Donald Trump i-a sunat pe cei doi deputati scandinavi care au venit cu initiativa. Oficialii Jacobsson si Tybring-Gjedde au facut dezvaluirea. Donald Trump i-a.

Cine este in spatele tentativei de omor a presedintelui Donald Trump. Suspectul a fost arestat

Autoritatile au declarat ca un suspect a fost arestat dupa trimiterea unui plic care continea otrava presedintelui Donald Trump.

Cum arata curtea casei in care locuiesc Harry si Meghan Markle. Gestul care l-a infuriat pe Donald Trump

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ca nu e fan Meghan Markle, dupa ce aceasta a facut niste remarci de natura politica care i-a infuriat chiar si oficialii de la Palatul Buckingham. Acestia din urma au ripostat, la randul lor, public. Harry si Meghan Markle au intrat in gura lui Donald Trump. Casa regala .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )