Libnet.ro
UNICEF

00:07

Motivul pentru care elevul de 17 ani din Miercurea Ciuc s-ar fi sinucis in liceu. Ce spune directoarea institutiei de invatamant

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care elevul de 17 ani din Miercurea Ciuc s-ar fi sinucis in liceu. Ce spune directoarea institutiei de invatamant

Un elev in varsta de 17 ani a fost gasit vineri mort in sala de meditatii a unui liceu din Miercurea Ciuc, cu o plaga intepata la nivelul inimii, medicii de la Serviciul de Ambulanta afirmand ca ar fi. continuă pe Antena3

Motivul pentru care BEC a invalidat candidatura lui Viorel Catarama. Ce a prezentat acesta institutiei

In timp ce alti candidati la alegerile prezidentiale nici macar nu s-au mai prezentat la BEC, candidatura lui Viorel Catarama a fost invalidata de institutie. Din ce motiv? Motivul pentru care BEC a invalidat candidatura lui Viorel Catarama Viorel Catarama si-a depus miercuri dosarul de candidatura la Biroul Electoral Central BEC), iar acesta a fost .

Motivul pentru care sotia lui Gheorghe Dinca nu vine sa il viziteze in arest. Cine nu o lasa pe Elena sa faca asta

Gheorghe Dinca se afla in arest de aproape doua luni. Cu toate acestea, sotia sa, Elena, nu vine sa il viziteze. Cine nu o lasa sa faca asta? Motivul pentru care sotia lui Gheorghe Dinca nu vine sa il viziteze in arest Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, este in arest de aproximativ doua .

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a sustinut-o pe Laura Codruta Kovesi. Daca se adeveresc acuzatiile, Romania va avea de suferit!

Viorica Dancila a explicat de ce a ales sa nu o sustina pe Laura Codruta Kovesi la numirea in functia de procuror-sef al Parchetului European. Premierul Romaniei a precizat ca imaginea tarii va avea de suferit in cazul in care se adeveresc acuzatiile din dosarul deschis pe numele fostei sefe a Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Rona Hartner si-a anulat nunta. Motivul pentru care artista a luat aceasta decizie

Rona Hartner anunta, nu cu mult timp in urma, ca va urma sa-si uneasca destinul cu cel pe care il iubeste. Cantareata se bucura de insanatosirea sa dupa interventiile chirurgicale suferite, astfel incernand cat mai repede sa puna totul cap la cap pentru fericitul eveniment. Din pacate, solista a anulat nunta. Din ce motiv a .

Cine era elevul care s-a sinucis intr-o sala de clasa din Miercurea Ciuc. Ce au descoperit anchetatorii

Un elev de 17 ani din Miercurea Ciuc s-a sinucis in sala de clasa a liceului. Medicii de la Serviciul de Ambulanta au precizat ca in momentul in care au ajuns la fata locului, elevul era intins cu fata in sus, fara suflare si cu o plaga intepata in zona inimii. inca nu se cunosc .

Tragedie in Miercurea Ciuc! Un elev de 17 ani s-a sinucis in liceul la care invata

Un elev de 17 ani din Miercurea Ciuc s-a sinucis intr-o clasa a liceului la care invata. Adolescentul s-ar fi injunghiat cu un cutit in zona pieptului. Autoritatile au fost sesizate in privinta unei.

Motivul pentru care poate duce la ciroza si cancer hepatic

Una dintre bolile parsive care nu te trag de maneca, dar te macina viclean, pe tacute este ficatul gras. Steatoza hepatica sau ficatul gras, cum se zice in popor, este punctul de pornire al tuturor bolilor hepatice.

Motivul pentru care americanii nu riposteaza fata de Iran pentru atacul cu drone

Un atac militar saudit sau american impotriva Iranului ar declansa un razboi total, a avertizat jo.

Un elev de 17 ani s-ar fi sinucis intr-o sala de meditatii, la Miercurea Ciuc. Amanuntul care sporeste misterul mortii sale

Un adolescent a fost gasit mort, vineri, in sala de meditatii a unui liceu din Miercurea Ciuc, judetul Harghita. Medicii de la Serviciul de Ambulanta sustin ca ar fi vorba despre o sinucidere.

Motivul real pentru care a fost ucis Nicolae Ceausescu. Nimeni nu a vorbit despre asta

Cei care iubesc adevarul, au tot insistat sa-l caute, indiferent de cati ani s-au asternut peste acesta. Cu toate ca au trecut zeci de ani de la finele regimului comunist, abia acum ies la iveala povestile extrem de bine ascunse de liderii regimului. Care este motivul adevarat din spatele sinuciderii bruste al fostului presedinte al .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )