Libnet.ro
UNICEF

15:45

Motivul pentru care Laura Codruta Kovesi nu poate intra in politica

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Laura Codruta Kovesi nu poate intra in politica

Victor Alistar, membru CSM, a spus miercuri, la Antena 3, ca o negociere intre USR si Laura Codruta Kovesi ar incalca Legea 303 privind statutul magistratilor. Precizarea lui Alistar vine in contextul. continuă pe Antena3

De ce nu intra Laura Codruta Kovesi in politica. Planul incredibil prin care va putea in continuare sa-si nenoroceasca adversarii

Laura Codruta Kovesi nu va intra niciodata in politica, a afirmat, la Sinteza zilei, avocata Alice Draghici. Kovesi nu va fi niciodata om politic - ascultati ce va spune Mama Omida din platoul vostru de.

De ce nu intra Laura Codruta Kovesi in politica. Planul incredibil prin care ar putea in continuare sa-si nenoroceasca adversarii

Laura Codruta Kovesi nu va intra niciodata in politica, a afirmat, la Sinteza zilei, avocata Alice Draghici. Kovesi nu va fi niciodata om politic - ascultati ce va spune Mama Omida din platoul vostru de.

Care e procedura de numire a unui procuror sef DNA dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost revocata din functie

Dupa ce sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost revocata din functie de presedintele Klaus Iohannis, seful statului va avea dreptul sa refuze o singura data propunerea ministrului Justitiei pentru functia de procuror-sef DNA. Asta daca modificarile legii nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor intra in vigoare. in prezent, interimatul e asigurat deprocurorul Marius Iacob.

Laura Codruta Kovesi, MESAJ PENTRU ROMANI la plecarea de la DNA: Coruptia poate fi invinsa. Nu abandonati! (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi a transmis, luni, dupa ce presedintele Iohannis a semnat revocarea sa din functie, un mesaj important pentru romani. Am un mesaj deopotriva pentru procurori si pentru societate.

O noua lovitura pentru Laura Codruta Kovesi! Odata cu functia de conducere din DNA, pierde privilegiile de lux

Laura Codruta Kovesi pierde odata cu functia si beneficiile de pe urma acesteia. Astfel, masina de serviciu si paza oferita de SPP dispar, la fel si salariul urias pe care il castiga de la DNA. Cu toate.

Laura Codruta Kovesi, delegata la Parchetul General

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a fost delegata de procurorul general Augustin Lazar la Ministerul Public, unde va avea atributii in implementarea Strategiei Nationale Anticoruptie pentru perioada 2016-2020.

CSM: Laura Codruta Kovesi se intoarce ca procuror la DIICOT Sibiu

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al MAgistraturii a decis miercuri ca Laura Codruta Kovesi sa se intoarca la DIICOT Sibiu, ca procuror. Stire in curs de actualizare .

CSM decide unde isi va continua activitatea Laura Codruta Kovesi: Fosta sefa a DNA, prima intalnire cu Tudorel Toader de dupa revocare

Zi importanta pentru Laura Codruta Kovesi dupa ce a fost revocata de la sefia DNA. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va decide miercuri unde isi va continua activitatea de procuror,.

Presa internationala scrie despre revocarea procurorului sef al DNA Laura Codruta Kovesi

Guvernul roman de stanga a obtinut plecarea sefei parchetului anticoruptie DNA Laura Codruta Kovesi, revocata luni de catre seful statului, care s-a opus mult timp destituirii acesteia, devenite imaginea puterii judiciare in aceasta fosta tara comunista, comenteaza AFP.

Laura Codruta Kovesi nu mai pleaca la Sibiu. Ce functie va ocupa la Ministerul Public

Procurorul general Augustin Lazar a delegat-o pe Laura Codruta Kovesi in functia de procuror la Serviciul de indrumare si control din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza PICCJ.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )