Libnet.ro
UNICEF

00:06

Motivul pentru care mai multe licee tehnologice din Buzau ar putea fi transformate in scoli profesionale

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care mai multe licee tehnologice din Buzau ar putea fi transformate in scoli profesionale

Intra la liceu cu medii mici si nu se mai sinchisesc sa dea Bacalaureatul. Este cazul multor elevi de la licee cu profil tehnologic din judetul Buzau pentru care examenul de absolvire reprezinta un obstacol greu de trecut. Autoritatile iau in calcul transformarea acestor licee, in viitorul apropiat, in scoli profesionale. continuă pe Adevărul

FOTO Cum arata Aleea Voievozilor din Targoviste aproape de Ziua Nationala. Motivul pentru care mai multe busturi de domnitori lipsesc

In Parcul Chindia din Targoviste a fost inaugurata, in urma cu 11 ani, Aleea Voievozilor proiect unic in tara. Pe aleea principala din parc ar fi trebuit sa troneze busturile a 33 de domnitori importanti din istoria fostei Cetati de Scaun a Tarii Romanesti, numai ca nu s-a intamplat niciodata asta.

Acesta e motivul pentru care Florin Busuioc este inca in spital. Familia a facut totul

A trecut oficial mai mult de o saptamana de la infarctul suferit de Florin Busuioc, chiar pe scena unde juca intr-o piesa de teatru. Si chiar daca medicii au dezvaluit ca situatia lui s-a imbunatatit si.

Acesta e motivul pentru care Florin Busuioc este inca in spital

A trecut oficial mai mult de o saptamana de la infarctul suferit de Florin Busuioc, chiar pe scena unde juca intr-o piesa de teatru. Si chiar daca medicii au dezvaluit ca situatia lui s-a imbunatatit si.

Primarul Madridului a venit in vizita la Tandarei. Motivul pentru care oficialul vrea sa coopereze cu autoritatie locale (FOTO)

Manuela Carmena, primarul Madridului, a mers in Tandarei din dorinta de a-i convinge pe oficialii locali sa sprinjine intoarcerea acasa a romanilor care cersesc in capitala Spaniei. Cei mai multi dintre.

DNA: Fostul senator UDMR Verestoy Attila si-ar fi traficat influenta pentru ca Ministerul Culturii condus de Kelemen Hunor sa faca platile catre constructorul care a modernizat mai multe edificii importante din Capitala

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, este mentionat in rechizitoriul din dosarul in care patronul companiei de constructii Aedificia Carpati, Petre Badea, este acuzat de cumparare de influenta. Kelemen Hunor are.

Motivul pentru care Scarlatescu uraste clatitele: M-am dat la fata bucatarului chef si ...

Chef Catalin Scarlatescu uraste clatitele. Lucram undeva pe malul marii. M-am dat la fata bucatarului chef si a trebuit sa fac mii de clatite ca sa nu ma dea afara! Am facut 10. 000 de clatite,.

Fost consilier municipal, trimis in judecata pentru ca ar fi exploatat mai multe angajate minore

Fostul consilier local municipal Florin Toader a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului Buzau sub acuzatia de incalcare a regimului de munca a minorilor. Toader ar fi folosit la munca, fara forme legale, mai multe minore, la terasa pe care acesta o detinea in targul Dragaica.

Frigul ii specializeaza pe hoti. Trei tineri au furat mai multe pilote dintr-un magazin

Trei tineri, cu varsta cuprinsa intre 18 si 23 de ani, sunt cercetati pentru furt, dupa ce au profitat de neatentia angajatilor unui magazin si au sustras mai multe pilote de pe rafturi.

STB anunta ca mai multe trasee din centrul Capitalei vor fi modificate temporar

Societatea de Transport Bucuresti - STB S. fosta RATB) a anuntatca modifica mai multe trasee in centrul Capitalei, pentru Trofeul Bucuresti, iar in Berceni suspenda o linie de.

UPDATE Raportul MCV 2018: Comisia Europeana critica n mai multe rnduri concentrarea puterii n minile ministrului Justitiei: Noua legislatie ofera posibilitatea ca ntreaga ierarhie DNA sa fie nlocuita cu procurori selectati de ministru

Raportul MCV 2018 critica in mai multe randuri consolidarea autoritatii ministrului Justitiei, vorbind inclusiv despre concentrarea puterii in mainile acestuia. in raportul tehnic MCV se noteaza explicit ca noua legislatie si modul in care au fost aplicate recent normele ofera posibilitatea ca intreaga ierarhie a DNA sa fie inlaturata si inlocuita cu procurori selectati de catre ministrul Justitiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )