Libnet.ro
UNICEF

07:46

Motivul pentru care romanca din Italia a fost impuscata in parcarea unui supermarket

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care romanca din Italia a fost impuscata in parcarea unui supermarket

S-a aflat motivul pentru care romanca de 44 de ani a fost impuscata de iubitul italian in parcarea unui supermarket. continuă pe Antena3

Motivul pentru care ordinul de ministru privind obligativitatea purtarii mastii a intarziat trei zile

Antena 3 a prezentat motivul pentru care ordinul de ministru privind obligativitatea purtarii mastii a intarziat trei zile pentru a aparea in Monitorul Oficial.

O romanca din Italia si-a abuzat fiul de sase ani, impreuna cu concubinul sau, timp de luni de zile

O romanca de 29 de ani, care locuieste in Italia, si-a abuzat fiul de sase ani timp de luni de zile.

Romanca, ucisa in parcarea unui hipermarket din Italia. A fost impuscata de patru ori in piept

Crima cu sange rece in Italia! O romanca de 44 de ani a fost ucisa in parcarea unui hipermarket, dupa ce a fost impuscata de patru ori de barbatul alaturi de care se afla.

156 de romani au revenit din Italia, cu o cursa TAROM

156 de romani din Italia au revenit joi in tara, cu o cursa speciala TAROM. De asemenea, cu aceeasi cursa aeriana, pe ruta Bucuresti - Roma, a fost facilitata si repatrierea pentru 132 cetateni italieni care se aflau pe teritoriul Romaniei.

Bisericile ortodoxe romane din Italia au fost deschise credinciosilor dupa semnarea unui protocol cu Guvernul de la Roma

Episcopia Ortodoxa Romana a Italiei a semnat in aceasta saptamana la sediul Guvernului Italian Palazzo Chigi) un protocol privind redeschiderea lacasurilor de cult ortodoxe in Italia. Protocolul are ca.

MAE: 156 de cetateni romani, repatriati din Italia in contextul restrictiilor impuse din cauza Covid-19

Ministerul Afacerilor Externe anunta, joi, revenirea in tara a 156 de cetateni romani din Italia. Repatrierea acestora vine in continuarea demersurilor intreprinse pentru facilitarea revenirii in tara a.

Marea Britanie introduce carantina obligatorie pentru sosirile internationale, din 8 iunie

Marea Britanie va introduce masura carantinarii obligatorie pentru calatorii veniti din afara tarii, incepand cu 8 iunie.

Drama unui copil de 6 ani abuzat sexual de propria mama, o romanca din Italia. L-a tinut o ora in pielea goala inchis in balcon

O femeie de 29 de ani si-a abuzat fiul luni intregi. L-a luat de la bunicii din Romania si l-a dus in Italia unde, alaturi de concubinul sau, a inceput sa-l invete cum trebuie sa faca sex. Atunci cand copilul refuza sa participe la scenele erotice era maltratat. O vecina a sesizat ca in casa romanilor se intampla lucruri anormale si a anuntat imediat carabinierii.

Primarii din Italia sunt revoltati de oamenii care nu respecta distantarea sociala si nu poarta masti. Cu restrictii tot mai relaxate, italienii revin treptat la vechile obiceiuri

Italienii revin treptat la vechile obiceiuri, dupa ce restrictiile au trecut printr-o noua etapa de relaxare, in aceasta saptamana, cand barurile, cafenelele si restaurantele au fost redeschise pentru prima.

Tanarul voluntar pentru copiii romani din Italia. Concep jocuri de la zero

Andrei Burlacu 19 ani), stabilit in Italia, preda informatica la peste 100 de copii, la un club international din orasul Spoleto. Pe langa scoala si jobul de lector, tanarul isi gaseste timp si pentru proiecte complexe, cum ar fi modelarea 3D si programarea unui sistem virtual care sa aduca impreuna oameni aflati la mii de kilometri distanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )