Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care una dintre cele mai cautate universitati din Romania vrea acreditare internationala

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care una dintre cele mai cautate universitati din Romania vrea acreditare internationala

Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara aniverseaza 75 de ani de activitate de invatamant medical superior, de cercetare si asistenta medicala de inalta calificare. continuă pe Adevărul

Concedieri masive la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere din cauza pandemiei

Concedieri masive vor avea loc la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere din Romania din cauza scaderii rezervarilor din ultima perioada, generate de pandemia de Covid-19, scrie profit. ro.

Asa faci cele mai pufoase briose. Se topesc in gura! Reteta explicata pas cu pas

Aceasta reteta de briose pufoase iese perfect de fiecare data. Faci 24 de briose cu aceasta reteta de baza. Este una dintre cele mai populare retete de briose din lume!.

Alerta pentru cei care stau la bloc. Cand esti urmarit, cum te poti opune si ce drepturi ai

Una dintre cele mai discutate probleme a locatarilor de bloc este prezenta camerelor de supraveghere. Desi pentru multi este un lucru normal, este bine de stiut ca folosirea acestora este posibila numai in anumite limite legale. Asociatiile de proprietari nu informeaza corect asupra folosirii camerelor video! Avocatnet. ro avertizeaza ca locatarii au dreptul sa fie informati .

Scandal sexual la o universitate din Scotia. Mai multe femei acuza ca au fost violate de membri ai unei fratii

University of St Andrews din Scotia, una dintre cele mai vechi universitati din lume, se afla in centru unui scandal, dupa ce zeci de studente au acuzat membri ai unei fratii de agresiune sexuala, relateaza CNN.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 14 IULIE 2020 pentru Zodia Rac

Este o zi perfecta, vestile bune si evenimentele fericite dau navala in calea ta. Ar fi culmea sa nu profiti din plin de tot ce ti se ofera pe tava, pentru ca o poti numi una dintre cele mai optimiste zile.

Scara care duce spre cer exista si are o poveste fascinanta in spate

In cazul in care esti pasionat de drumetii prin padure, una dintre cele mai fascinante experiente pe care o poti trai consta in parcurgerea scarii spre cer. Desi nu trebuie sa.

Cum sa faci cumparaturi pe internet fara sa fii tepuit. Cele mai banale greseli pe care le fac romanii

Una din cele mai comune escrocherii este cea cu link-uri primite pe e-mail. Astfel de link-uri te pot directiona catre site-uri false, care le imita perfect pe cele ale comerciantilor.

Managerul unuia dintre cele mai importante spitale COVID din tara: Credem foarte mult in Dumnezeu. Nu suntem tortionari, suntem medici

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, le-a cerut oamenilor sa aiba incredere in medii. Noi nu suntem tortionari, noi nu suntem inchizitori, suntem medici, suntem oameni pentru oameni, a declarat Cristian Oancea.

CFR Calatori a suplimentat, in weekend, trenurile care circula pe rutele cele mai solicitate

CFR Calatori a suplimentat, in acest sfarsit de saptamana, trenurile care circula pe rutele cele mai solicitate, astfel ca au rezultat 23. 000 de locuri in plus, informeaza compania.

Capitalismul de stat: Una dintre companiile Primariei Sector 3 a inregistrat pierderi de 13,7 milioane lei in 2019

AS3 Administrare Strazi S3, una dintre companiile Primariei Sectorului 3, infiintata la propunerea primarului Robert Negoita, a inregistrat in 2019 pierderi de circa 13,7 milioane lei, potrivit bilantului contabil aprobat luni de Consiliul local. Societatea a fost platita de Primaria Sector 3 sa faca lucrarile de modernizare din Parcul Pantelimon si cele de amenajare peisagistica de pe bd. Burebista si Decebal. in urma cu cateva saptamani HotNews. ro a dezvaluit ca de la aceasta firma au disparut fara urma laptopuri, mobilier, materiale de constructii, unelte si echipamente in valoare de peste 300. 000 lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )