Libnet.ro
UNICEF

10:45

Motivul socant pentru care bebelusul din Iasi si-a pierdut viata in timpul slujbei de botez (FOTO)

B1 B1,
Motivul socant pentru care bebelusul din Iasi si-a pierdut viata in timpul slujbei de botez (FOTO)

Informatii noi despre nou-nascutul care si-a pierdut viata in mod bizar la slujba de botez desfasurata in judetul Iasi. Surse din cadrul anchetei sustin ca bebelusul s-ar fi inecat cu. continuă pe B1

Lidia Fecioru si pilda zilei: Motivul trist pentru care nu e bine sa te bazezi pe cineva: Tu nu...

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse pilda zilei, dar si motivul trist pentru care nu trebuie sa te bazezi pe cineva. Cand ajungi in momentul in.

Motivul real pentru care Kate Middleton s-a decis sa mai faca un copil. Nimeni nu se astepta la asta

Kate Middleton si printul William urmeaza sa devina din nou parinti. Vestea i-a bucurat pe britanci, dar putini stiu care este adevaratul motiv pentru care cuplul a luat aceasta decizie.

Motivul real pentru care britanicii beau atat de mult ceai

Ceaiul nu a fost dintotdeauna ceva tipic britanic. O femeie de origine portugheza pe nume Catherine de Braganza a popularizat bautura in Anglia. in 1662, Catherine care a fost fiica regelui.

Protest in Piata Unirii din Iasi impotriva obligativitatii vaccinarii

Aproximativ 100 de persoane s-au intalnit, duminica dupa-amiaza, in Piata Unirii din Iasi pentru a protesta impotriva obligativitatii vaccinarii, ei afirmand ca le sunt incalcate drepturile prin impunerea imunizarii copiilor, transmite Agerpres.

Barbatul vinovat de crima pentru care Tundrea a facut 12 ani de puscarie este eliberat dupa cinci ani

Barbatul vinovat de crima pentru care Marcel Tundrea a facut, nevinovat, 12 ani de puscarie va fi eliberat conditionat dupa ce a stat in inchisoare cinci ani.

Autostrada Bucuresti - Brasov, prioritara pentru infrastructura rutiera din Romania

Autostrada Bucuresti - Brasov este prioritara pentru infrastructura rutiera din tara noastra, a declarat ieri Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, in cadrul discutiilor cu autoritatile locale din zonele care urmeaza sa fie tranzitate de aceasta, potrivit unui comunicat al ministerului de resort, trimis Redactiei.

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. Cod galben de vant pentru patru judete din sudul tarii

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. A intrat in vigoare un cod galben de vant pentru patru judete din sudul tarii.

Motivul pentru care nu e bine sa mancam seara

Medicina traditionala chineza a fost dintotdeauna o sursa inepuizabila de terapii. Pentru a ne spala de toate relele de peste zi, specialistii recomanda sa nu mai punem nimic in gura.

Stelian Tanase, despre dezvaluirile facute de fostul adjunct al lui Coldea: Cea mai periculoasa amenintare pentru ordinea constitutionala din Romania dupa 1989

Colonelul in rezerva, Daniel Dragomir, a facut in ultimele zile numeroase dezvaluiri despre perioada in care a petrecut-o in SRI in subordinea lui Florian Coldea si despre implicatiile.

Un motiv pentru care Romania nu e primita in Schengen. O poveste adevarata |OPINIE

Europa a amagit din nou Romania in legatura cu primirea in Spatiul Schengen. Dupa scenariul deja consacrat. Si umilitor. Comisia Europeana, prin vocea lui Jean-Claude Juncker, a cerut ca tara noastra sa fie primita cat mai grabnic, impreuna cu Bulgaria .

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )