Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mozaic de 23 de milioane de lei pentru catedrala din Voluntari. Florentin Pandele: Suma este estimata de specialisti. Nu sunt nici mozaicar, nici pictor de biserici

B1 B1,
Mozaic de 23 de milioane de lei pentru catedrala din Voluntari. Florentin Pandele: Suma este estimata de specialisti. Nu sunt nici mozaicar, nici pictor de biserici

Primaria din Voluntari face o licitatie de 23 de milioane de lei 4,86 milioane de euro) pentru decorarea cu mozaic a catedralei Sfanta Parascheva din oras, potrivit unui anunt publicat in Sistemul Electronic de Ac. continuă pe B1

BVB Rulajul creste la 126 milioane lei datorita tranzactiilor din plasamentul privat cu obligatiuni Autonom

Toti indicii BVB inchid pe plus Compania romaneasca de solutii de mobilitate Autonom Services a realizat cu succes prima sa emisiune de obligatiuni in cadrul unui plasament privat in valoare de 20 milioane euro, emisiunea fiind suprasubscrisa. Obligatiunile au o maturitate de 5 ani, cu un cupon de 4,45% platibil anual, si urmeaza sa fie listate pe piata reglementata administrata de Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Guvernul aloca peste 91,4 milioane de lei pentru minerii disponibilizati din Valea Jiului

Guvernul Romaniei a aprobat, miercuri, o Ordonanta de Urgenta prin care aloca peste 91,4 milioane de lei pentru asigurarea veniturilor lunare in completare pentru minerii care urmeaza sa fie.

Al treilea mare contract licitat inainte de alegeri in Sectorul 5: Peste 14 milioane de lei pentru tiparirea si expedierea Scrisorii Primarului si a altor decizii si somatii

Directia de impozite si taxe locale a Sectorului 5, unde primar este Daniel Florea PSD) vrea sa incheie un acord cadru pe 4 ani pentru tiparirea si expedierea Scrisorii Primarului, a deciziilor de impunere, instiintarilor de plata, somatii si titluri executorii, contract cu o valoare maxima estimata la peste 14,02 milioane de lei fara TVA). Scrisoarea Primarului, un document in care fiecare primar isi prezinta realizarile din mandat, la care este anexata si decizia de impunere catre fiecare contribuabil, va fi printata in 305. 000 exemplare pe an, respectiv peste 1,22 milioane de exemplare in 4 ani.

BVB Rulaj de numai 23 milioane de lei

Lichiditatea inregistrata in sedinta de tranzactionare de luni de la BVB a fost de 23 milioane de lei, cu mult sub sedinta anterioara, in care s-a inregistrat o lichiditate de 123 milioane de lei, dar si sub media zilnica a anului, de 40,16 milioane de lei.

Transelectrica a semnat contracte de executie de 356,9 milioane lei

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a anuntat, marti, ca a semnat trei contracte de executie in valoare totala de 356,9 milioane lei pentru proiectul de interes comun Linia interna dintre Cernavoda si Stalpu finantat din fonduri europene in cadrul Mecanismului pentru Interconectarea Europei.

Grupul Alro a inregistrat pierderi de 22,72 milioane lei in primele noua luni

Grupul Alro a inregistrat pierderi de 22,72 milioane lei in primele noua luni ale anului, de la un profit net de 223,5 milioane lei anul trecut, in timp ce cifra de afaceri a scazut a 2,16 miliarde lei, de la 2,29 miliarde lei in perioada similara a anului trecut, potrivit rezultatelor raportate miercuri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

BVB a obtinut un profit net consolidat de 6,69 milioane lei, in primele 9 luni

Bursa de Valori Bucuresti a inregistrat, in primele 9 luni ale acestui an, un profit net consolidat de 6,69 milioane lei, in scadere cu 18% fata de perioada similara a anului trecut, acesta fiind obtinut in proportie de 78% din segmentul de tranzactionare al grupului, conform unui comunicat publicat luni, transmite Agerpres.

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

Decizie-bomba pentru Justitia din Romania. Comisia Europeana cere judecatorilor Curtii Supreme sa respecte cu strictete deciziile CCR, in cazul Elenei Udrea

Decize-bomba pentru justitia din Romania. Curtea de Justitie a Uniunii Europene cere judecatorilor de la Curtea Suprema sa respecte cu strictete deciziile CCR. Este un raspuns dat solicitarii facute in.

IGPR: Masuri asiguratorii in valoare de 5,3 milioane lei, instituite de politisti in dosare cu fraude economice

In ultima saptamana, politistii specializati in investigarea criminalitatii economice din cadrul Politiei Romane au efectuat 66 de perchezitii, au instituit masuri asiguratorii de peste 5. 000 de lei si au indisponibilizat bunuri in valoare totala de 3. 252 de lei, in cadrul dosarelor penale intocmite pe numele unor persoane banuite de infractiuni economice.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )