Libnet.ro
UNICEF

20:00

MUGUR ISARESCU: BNR isi va indeplini mandatele pentru acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MUGUR ISARESCU: BNR isi va indeplini mandatele pentru acest an

Guvernator BNR: Progresele realizate de societatea romaneasca sunt remarcabile, dar mai avem o buna bucata de drum inainte de a reusi o deplina integrare in circuitul de valori europene * Liviu Voinea: in ultimii 15 ani, unul din patru romani apti de munca au plecat sa munceasca in strainatate Banca Nationala a Romaniei BNR) isi va indeplini cele doua mandate pentru anul acesta, respectiv asigurarea stabilitatii preturilor si stabilitatii financiare, in conditiile in care inflatia va intra in marja de fluctuatie, de 2,5%, plus/minus un procent, a declarat, ieri, Mugur Isarescu, Guvernatorul BNR, in ocazia prezentarii Raportului semes-trial asupra stabilitatii financiare. continuă pe Ziarul Bursa

Mugur Isarescu avertizeaza: Preturile vor exploda din nou! O sa fie mare taraboi

Preturile vor exploda din nou in aceasta luna, atrage atentia guvernatorul BNR. Mugur Isarescu sustine insa ca rata inflatiei, indicatorul care arata cat de mult s-au scumpit bunurile si serviciile pe.

PENTRU ACEST AN Electroarges majoreaza suma destinata investitiilor, pana la 3,87 milioane euro

Consiliul de Administratie al Electroarges ELGS) a aprobat majorarea plafonului Programului de Investitii pentru acest an, la suma de 3,87 milioane de euro, reprezentand in totalitate fonduri proprii, se arata intr-un raport al emitentului remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )