Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mugur Isarescu, despre scaderea inflatiei pentru luna iunie: Ne-a surprins

Antena3 Antena3,
Mugur Isarescu, despre scaderea inflatiei pentru luna iunie: Ne-a surprins

Banca Nationala a Romaniei se astepta la o scadere a inflatiei pentru luna iunie, insa nivelul de 3,84%, anuntat miercuri de Institutul National de Statistica, a fost surprinzator de mic, a afirmat. continuă pe Antena3

MUGUR ISARESCU: Ne-a surprins inflatia de 3,8%

ACTUALIZARE Mugur Isarescu: Sa creditezi o firma slab capitalizata e puscarie curata pentru un bancher ---- Banca Nationala a Romaniei se astepta la o scadere a inflatiei pentru luna iunie, insa nivelul de 3,84%, anuntat, astazi, de Institutul National de Statistica, a fost surprinzator de mic, a afirmat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, intr-o conferinta de presa.

Rata anuala a inflatiei a scazut in luna iunie la 3,84%. Isarescu: Inflatie galopanta nu va fi in Romania, pentru ca suntem si noi aici

Preturile de consum au scazut cu 0,23% in iunie 2019, comparativ cu luna anterioara, si cu 2,98% fata de sfarsitul anului trecut decembrie 2018), in timp ce rata anuala a inflatiei a coborat la 3,84%, pe fondul diminuarii preturilor la alimente cu.

Mugur Isarescu explica de ce se imprumuta Romania ieftin: Alta este tema. Ce facem cu acesti bani?

Guvernatorul Mugur Isarescu a explicat miercuri care este motivul pentru care Romania inca poate lua imprumuturi mari si la costuri scazute.

Mugur Isarescu, BNR: Indatorarea tarii arata bine, datoria nu a crescut ca pondere in PIB

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), a declarat miercuri, in cadrul prezentarii raportului anual al BNR ca indatorarea tarii arata bine, datoria nu a crescut ca pondere in PIB, Romania fiind la 35% datorie publica in PIB,.

Gafa a lui Mugur Isarescu: Din spatele curvei... curbei, pardon

Guvernatorul Mugur Isarescu a reusit sa detensioneze atmosfera de la prezentarea raportului anual pe anul 2018 al Bancii Nationale a Romaniei cu o mica gafa. Nu am fost, cum zic englezii, behind the curve,.

Gafa a lui Mugur Isarescu: Din spatele curvei... curbei, pardon

Guvernatorul Mugur Isarescu a reusit sa detensioneze atmosfera de la prezentarea raportului pe anul 2018 al Bancii Nationale a Romaniei cu o mica gafa.

Mugur Isarescu, BNR: indatorarea tarii arata bine, datoria NU a crescut ca pondere in PIB. Suntem la 35% datorie publica in PIB, problema este ce anume facem cu banii imprumutati

Asistam la accentuarea dezechilibrului extern pe fondul absorbtiei interne dincolo de potentialul economiei. Cererea excedentara de consum a continuat sa erodeze contul curent. Vedem o crestere economica robusta, in atenuare fata de maximul postcriza inregistrat in anul 2017, bazata in continuare pe consum, a declarat miercuri Guvernatorul BNR Mugur Isarescu, la lansarea Raportului Anual al Bancii Centrale. HotNews. ro a transmis LIVE VIDEO conferinta de presa ocazionata de prezentarea Raportului Anual al BNR.

Dovada ca Andreea Esca nu are rival in televiziune. Ce s-a intamplat in luna iunie

Andreea Esca nu are rival in televiziune! Asta reiese dupa ce au fost publicate audientele din luna iunie. in ceea ce priveste jurnalele de stiri difuzate de posturile de televiziune, Stirile Pro TV conduc detasat in top. Cu toate acestea, audientele au fost mai scazute fata de luna mai. Andreea Esca nu are rival in .

14.082 de autoturisme noi au fost inmatriculate in Romania in luna iunie

Un numar de 14. 082 de autoturisme noi au fost inmatriculate in Romania in luna iunie 2019, in creste.

Iohannis, despre Sectia speciala pentru procurori: Guvernul sa vina cu o initiativa care va corecta aceasta anomalie

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, miercuri, Executivului sa vina urgent cu o initiativa legislativa care va corecta situatia legata de Sectia speciala pentru procurori, pe care a numit-o o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )