Libnet.ro
UNICEF

22:15

MUGUR ISARESCU: E mai rau decat o exagerare sa spunem ca leul e in fundul prapastiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MUGUR ISARESCU: E mai rau decat o exagerare sa spunem ca leul e in fundul prapastiei

Moneda nationala nu s-a depreciat in ultimele luni si este mai rau decat o exagerare ca spunem ca leul se afla pe fundul prapastiei, a declarat, ieri, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, in cadrul unei conferinte de presa, mentionand ca forintul si zlotul s-au depreciat mai mult in comparatie cu euro. continuă pe Ziarul Bursa

Isarescu: E mai rau decat o exagerare sa spunem ca leul e in fundul prapastiei

Moneda nationala nu s-a depreciat in ultimele luni si este mai rau decat o exagerare ca spunem ca le.

Mugur Isarescu: Leul nu s-a depreciat in ultimele luni. E mai rau decat o exagerare sa spunem leul e in fundul prapastiei

Moneda nationala nu s-a depreciat in ultimele luni si este mai rau decat o exagerare ca spunem ca leul se afla pe fundul prapastiei, a declarat, joi, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur.

Mugur Isarescu, avertisment privind efectele unui Brexit fara acord: in economiile marginale, cum este cea a Romaniei, tulburarile internationale au un impact mai puternic

EXCLUSIV ONLINE Mugur Isarescu a comentat joi efectele pe care le poate genera asupra sistemului fiscal din Romania, razboiul comercial intre China si SUA, precum si perspectiva unui Brexit fara acord.

MUGUR ISARESCU: Nu orice derapaj fiscal poate sa fie combatut de o politica monetara intarita

Banca Nationala a Romaniei BNR) si-a intarit politica monetara prin decizia de a mentina dobanda la 2,50%, in contextul in care marile banci centrale au anuntat politici de reducere a dobanzilor, a spus, joi, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care a avertizat, insa, ca nu orice derapaj fiscal poate sa fie combatut de o politica monetara intarita.

Guvernatorul Mugur Isarescu anunta ca Romania se indreapta spre recesiune: Veniturile fiscale au coborat sub 30%.Asta nu e tara europeana

EXCLUSIV ONLINE Guvernatorul Mugur Isarescu a declarat joi intr-o conferinta de presa la BNR, cu ocazia anuntarii deciziilor de politica monetara ca Romania nu se afla inca in recesiune, in ciuda.

La 52 de ani, Pamela Anderson pare mai batrana decat este. Cum a ajuns sa arate actrita din Baywatch

Cand spui Baywatch, pe retina iti apare Pamela Anderson, dar Pamela care a pozat de nenumarate ori goala, nu cea de azi, de la 52 de ani, a carei infatisare nu o stiu multi. La 52 de ani, Pamela Anderson pare mai batrana decat este Pamela Anderson, una dintre cele mai senzuale femei din lume, .

Pictura lui Banksy Devolved Parliament, vanduta pentru o suma record, de cinci ori mai mare decat cea mai optimista estimare de dinainte de licitatia de la Sothebys

Devolved Parliament, cea mai mare lucrare pe panza cunoscuta a lui Banksy, un comentariu caustic la adresa politicienilor britanici, a fost vanduta la licitatie pentru suma de 9,9 milioane de lire sterline 11 milioane de euro), un record de pret pentru artistul britanic, potrivit Guardian, citat de Mediafax.

Cum a reusit sa supravietuiasca un bebelus cu o greutate record. Este un pic mai mare decat o sticla de 500 de grame

Anul acesta la Maternitatea Botosani s-a nascut un copil care cantarea numai 720 de grame. Cu ajutorul medicilor, micutul a reusit sa supravietuiasca. Acest bebelus nascut este copilul cu cea mai mica greutate nascut in acest an la Botosani.

Elon Musk castiga de 40.600 de ori mai mult decat un angajat mediu din compania Tesla

Diferente intre veniturile sefilor si salariile angajatilor au existat dintotdeauna si sunt considerate normale, in contextul sarcinilor mai complexe si resposabilitatilor crescute ale celor aflati la conducerea companiile. Insa, in ultimii ani,.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )