Libnet.ro
UNICEF

07:30

Municipiul Brasov intra in scenariul rosu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Municipiul Brasov intra in scenariul rosu

Municipiul Brasov a depasit, luni, rata de infectare Covid de 3 la mia de locuitori in 14 zile si intra in scenariul rosu. Localnicii au fost informati printr-un mesaj transmis prin sistemul RO-Alert de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, conform G4media. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |Municipiul Brasov intra in scenariul rosu: Locuitorii, avertizati printr-un mesaj Ro-Alert cu privire la noile restrictii

Municipiul Brasov intra de luni in scenariul rosu, dupa ce a fost depasita rata de trei cazuri de coronavirus la o mie de locuitori. Locuitorii orasului au fost atentionati, luni, printr-un mesaj Ro-Alert ca.

Si municipiul Brasov trece in scenariul rosu dupa ce a fost depasita rata de infectare de 3 la mia de locuitori

Municipiul Brasov a depasit luni pragul de 3 cazuri de COVID-10 la 1000 de locuitori, ceea ce inseamna ca trece sub scenariul rosu.

Brasovul intra in scenariul rosu. Ce se va intampla in orasul de sub Tampa

Brasovul intra in scenariul rosu, deoarececoeficientul infectarilor cu noul coronavirus cumulate in ultimele doua saptamani estede 3 cazuri la mia de locuitori in resedinta de judet. in judetul Brasov, rata este de 2,35 cazuri la mia de locuitori.

Timisoara intra in scenariul rosu. Toti elevii din oras vor face cursuri online, masca devine obligatorie si in aer liber

Rata de infectare in Timisoara a depasit 31. 000 de locuitori. Odata cu atingerea acestui prag, scolile din oras intra in scenariul rosu, ceea ce inseamna ca toti elevii fac cursuri online. De asemenea, masca devine obligatorie si in aer liber.

Baia Mare si alte trei localitati din Maramures intra in scenariul rosu. Masca devine obligatorie pe strada

In contextul evolutiei situatiei epidemiologie, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a decis ca municipiul Baia Mare, alaturi de localitatile Basesti, Cicarlau si Sacalaseni sa adopte scenariul rosu. Decizia este urmare a faptului ca valoarea ratei incidentei cumulate este peste limita de alerta de 3 cazuri la 1. 000 de locuitori.

Municipiul Targoviste a intrat in scenariul rosu. Elevii, trimisi in online pana pe 7 noiembrie

Inevitabilul s-a produs. Dupa o perioada de doua saptamani, in care numarul cazurilor de infectare cu Sars-cov-2 a crescut constant, Targoviste a intrat, de duminica, 25 octombrie, in scenariul rosu, cu o rata care depaseste incidenta de 3 cazuri la 1. 000 de locuitori.

UPDATE Alte trei mari orase din Romania intra in scenariul rosu. Rata de infectare a trecut de 3

Alte trei mari orase din Romania - Sibiu, Timisoara si Arad - intra in scenariul rosu, care presupune inchiderea scolilor, purtarea obligatorie a mastii si in spatiile deschise sau inchiderea restaurantelor, a teatrelor si cinematografelor. La Timisoara, rata de infectare a ajuns vineri la 3,39 la mia de locuitori, la Sibiu - 3,24, iar la Arad incidenta a ajuns la 3,08 cazuri.

Restrictii in doua localitati din Ilfov, unde incidenta cazurilor de COVID-19 este peste 1,5 la mie. inca o localitate intra in scenariul rosu

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Ilfov a decis duminica restrictii pentru localitatile Buftea si Ganeasa, unde rata de infectare este de peste 1,5 la mia de locuitori. De asemenea, in localitatea Darasti, unde rata este 3,98 la mie, masca devine obligatorie in spatiile deschise, scolile trec in scenariul rosu, cinematografele se inchid, iar restaurantele si cafenelele nu au voie sa serveasca in interior.

Timisoara va intra in scenariul rosu, dupa ce s-a depasit rata de trei cazuri de COVID-19 la o mie de locuitori

Rata de infectare cu coronavirus in Timisoara a depasit pragul de trei la mia de locuitori. Conform autoritatilor, incidenta cazurilor de COVID-19 a ajuns vineri la 3,39 cazuri la mia de locuitori.

Municipiul Targoviste si inca o localitate din Dambovita intra in scenariul rosu

Municipiul Targoviste si localitatea Aninoasa intra in scenariul rosu, incepand de duminica, 25 octombrie, din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19. Cele doua localitati au depasit rata de 3 bolnavi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2804 seconds )