Libnet.ro
UNICEF

09:45

Si municipiul Brasov trece in scenariul rosu dupa ce a fost depasita rata de infectare de 3 la mia de locuitori

Hotnews Hotnews,
 Si municipiul Brasov trece in scenariul rosu dupa ce a fost depasita rata de infectare de 3 la mia de locuitori

Municipiul Brasov a depasit luni pragul de 3 cazuri de COVID-10 la 1000 de locuitori, ceea ce inseamna ca trece sub scenariul rosu. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Buzau: Colegiul Mihai Eminescu, in scenariul rosu dupa confirmarea a trei cazuri de COVID-19 la elevi si cadre didactice

Colegiul Mihai Eminescu din Buzau intra in scenariul rosu dupa confirmarea a trei cazuri de coronavirus, atat in randul elevilor, cat si al cadrelor didactice. Colegiul Mihai Eminescu din.

Localitatea Berceni, in scenariul rosu, dupa ce rata de infectare a ajuns 3,31 la mia de locuitori

Localitatea Berceni intra in scenariul rosu, incepand de sambata, ora 20,00, ca urmare a depasirii ratei de infectare cu noul coronavirus de 3 la mia de locuitori, au anuntat reprezentantii Institutiei Prefectului - Judetul Ilfov, relateaza Agerpres.

CORONAVIRUS |Municipiul Brasov intra in scenariul rosu: Locuitorii, avertizati printr-un mesaj Ro-Alert cu privire la noile restrictii

Municipiul Brasov intra de luni in scenariul rosu, dupa ce a fost depasita rata de trei cazuri de coronavirus la o mie de locuitori. Locuitorii orasului au fost atentionati, luni, printr-un mesaj Ro-Alert ca.

Municipiul Targoviste a intrat in scenariul rosu. Elevii, trimisi in online pana pe 7 noiembrie

Inevitabilul s-a produs. Dupa o perioada de doua saptamani, in care numarul cazurilor de infectare cu Sars-cov-2 a crescut constant, Targoviste a intrat, de duminica, 25 octombrie, in scenariul rosu, cu o rata care depaseste incidenta de 3 cazuri la 1. 000 de locuitori.

Municipiul Brasov intra in scenariul rosu

Municipiul Brasov a depasit, luni, rata de infectare Covid de 3 la mia de locuitori in 14 zile si intra in scenariul rosu. Localnicii au fost informati printr-un mesaj transmis prin sistemul RO-Alert de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, conform G4media.

Localitatea Berceni a intrat in scenariul rosu dupa ce rata de infectare a ajuns la 3,31. Ce masuri noi se impun

Localitatea Berceni din judetul Ilfov, aflata in apropierea Bucurestiului, a intrat in scenariul rosu sambata, de la ora 20. 00, dupa ce rata de infectare cu COVID-19 a depasit 3 la mia de locuitori, au anuntat reprezentantii prefecturii.

Timisoara a intrat oficial in scenariul rosu

Municipiul Timisoara a intrat oficial in scenariul rosu, dupa ce, in cursul zilei de vineri, a fost depasit indicele de infectare de 3 la mia de locuitori.

Municipiul Arad a trecut in scenariul rosu: Rata de infectare cu Covid-19, peste 3 la mia de locuitori

Municipiul Arad a trecut in scenariul rosu, incepand de vineri, dupace rata de infectare cu Covid-19 a trecut de 3 la mia de locuitori. Astfel,toate scolile si gradinitele isi vor desfasura.

Municipiul Targoviste si inca o localitate din Dambovita intra in scenariul rosu

Municipiul Targoviste si localitatea Aninoasa intra in scenariul rosu, incepand de duminica, 25 octombrie, din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19. Cele doua localitati au depasit rata de 3 bolnavi.

DAMBOVITA: Municipiul Targoviste si localitatea Aninoasa intra in scenariul rosu

Municipiul Targoviste si localitatea Aninoasa intra in scenariul rosu, incepand de duminica, din cauza depasirii ratei de infectare cu noul coronavirus de 3 la mia de locuitori, au anuntat, sambata, reprezentantii Institutiei Prefectului - Judetul Dambovita, conform Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )