Libnet.ro
UNICEF

11:45

Municipiul Suceava este la un pas de scenariul rosu. Anuntul facut de primarul Ion Lungu

B1 B1,
Municipiul Suceava este la un pas de scenariul rosu. Anuntul facut de primarul Ion Lungu

Doar cateva cazuri de COVID-19 mai despart orasulSuceava de scenariul rosu al pandemiei de COVID-19. Rata de infectare in oras a depasit la 2,7 la mia de locuitori, iar primarul Ion Lungu le-a facut noi rec. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Municipiul Dej intra in scenariul rosu. Masca devine obligatorie peste tot

Municipiul Dej intra in scenariul rosu in urma depasirii pragului de trei cazuri la mia de locuitori, iar noi masuri de restrictionare a activitatilor vor fi aplicate, potrivit someseanul. ro. Rata de.

Suceava, la un pas de a intra din nou in scenariul rosu

Municipiul Suceava este la un pas de scenariul rosu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul Ion Lungu, care a solicitat cetatenilor sa respecte masurile de protectie sanitara pentru a limita raspandirea infectiilor cu noul coronavirus, potrivit Ziare. com.

VIDEO A decis sa deschida restaurantul in ciuda restrictiilor din scenariul rosu: Vreau sa ajung in instanta!

Proprietarul Mircea Giosan a anuntat ca isi deschide restaurantul din Campulung Moldovenesc, judetul Suceava, miercuri, 21 octombrie, in ciuda restrictiilor impuse prin scenariul rosu. El spera ca astfel sa ajunga in instanta, unde sa demonstreze ca autoritatile au calculat in mod gresit rata de infectare in oras.

Scolile din Sfantu Gheorghe trec in scenariul rosu, dupa ce rata de infectare Covid a depasit 3 la mia de locuitori

Incidenta cazurilor de COVID-19 a depasit rata de 3 la 1. 000 de locuitori in municipiul Sfantu Gheorghe, iar autoritatile au dispus, luni, obligativitatea purtarii mastilor de protectie in toate spatiile publice inchise si deschise. De asemenea, toate unitatile de invatamant trec la scenariul rosu, relateaza Agerpres.

PSD: Este revoltator ca in ziua in care Capitala intra in scenariul rosu membrii Guvernului sunt preocupati de alegeri

PSD considera revoltator fapul ca in ziua in care Bucurestiul intra in scenariul rosu, membrii Guvernului in frunte cu premierul Ludovic Orban sunt preocupati tot de impartirea ciolanului si de alegeri.

Timisoara, al treilea mare oras din Romania aproape de scenariul rosu Inspectoratul Scolar: Sunt 84 de elevi si profesori spitalizati cu COVID

Timisoara este al treilea mare oras din Romania, dupa Bucuresti si Cluj-Napoca, ce va intra in scenariul rosu intrucat rata de infectare se apropie de 3 la mia de locuitori. Inspectoratul Scolar Judetean Timis a anuntat miercuri o crestere a numarului elevilor si profesorilor confirmati cu COVID-19 si care sunt spitalizati.

Orasul Arad, aproape de scenariul rosu Autoritatile judetene anunta restrictii iminente

Orasul Arad este foarte aproape de scenariul rosu din cauza inmultirii numarului de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2, presedintele Consiliului Judetean Arad afirmand ca este o chestiune de ore pana la depasirea pragului stabilit prin lege si anuntand restrictii, transmite Mediafax.

Dupa Bucuresti, judetul Alba intra in scenariul rosu. Indicele de infectare cu coronavirus in fiecare judet din tara

Judetul Alba a depasit, marti, pragul de 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, cu 3,06 fiind al doilea dupa Bucuresti unde indicele a ajuns la 3,23. Aproape de scenariul rosu este Harghita, unde rata de infectare e de 2,84, potrivit datelor publicate marti de Grupul de Comunicare Strategica.

Scolile din Ramnicu Valcea, in scenariul rosu. Rata incidentei cumulate a cazurilor COVID-19 a atins valoarea de 4,69 la mia de locuitori

Rata incidentei cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 in ultimele 14 zile in Ramnicu Valcea este de 4,69 la mia de locuitori. in acest context, scolile au intrat in scenariul rosu de.

ANISIE: Inspectoratul Scolar Bucuresti propune scenariul rosu

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca Inspectoratul Scolar Bucuresti propune scenariul rosu de marti, azi cursurile urmand sa se desfasoare hibrid. Prevderile sunt clare, a spus Anisie, care a adaugat ca masura este propusa in contextul in care rata de infectare in Bucuresti a depasit 3 la mia de locuitori. , conform Digi24.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )